De Noordse landen, ook wel de Nordics genoemd, zijn een complexe geografische regio voor logistieke diensten. Logistieke goederenstromen naar de Nordics gaan gepaard met uitdagingen zoals snel veranderende weersomstandigheden, steile bergpassen en lange afstanden. Daarom kun je het beste vertrouwen op een logistieke dienstverlener die ervaring heeft met het verzorgen van diverse goederenstromen in Noorwegen, Zweden, Denemarken en Finland.

 

Als je op zoek bent naar logistieke diensten met een hoge leveringsprecisie, frequente leveringen, douane-inklaring (voor Noorwegen) en veilige leveringen, dan zijn wij dé ervaren lokale partner die kan zorgen voor de distributie van je goederen in de Nordics.

Onze Nordic Distributie diensten zijn geschikt voor B2C- en B2B-groupagezendingen. De Nordics bestaat uit de landen Noorwegen, Zweden, Denemarken en Finland, daarmee omvat het dus ook Scandinavië. Voor Noorwegen bieden wij aanvullende inklaringsdiensten aan, zowel aan de Europese als aan de Noorse kant, die worden afgehandeld door onze lokale compliance-experts.

Linehaul-oplossingen naar onze Nordic Distribution Hubs

Vanuit Nederland, België en Duitsland kan het beheren van de logistieke stromen naar de Nordics een uitdaging zijn. Wij hebben dagelijkse vertrekkende linehaul naar onze eigen distributiecentra in Noorwegen, Zweden en Finland via de weg en over zee. Door de optimalisatie van de vertrektijden van onze lijndienst en binnenlandse vrachtwagens kunnen wij korte transittijden bieden voor verschillende soorten groupagezendingen.

Onze Nordic Distribution Hubs in Noorwegen bevinden zich in Kløfta, Porsgrunn, Rudshøgda, Trondheim en Stavanger. In Zweden zijn onze hubs gevestigd in Göteborg en Östersund. De Deense hubs zijn gevestigd in Taastrup (Groot Kopenhagen) en Fredericia. Voor Finland worden alle zendingen gedistribueerd via onze hub in Helsinki. 

shutterstock_563696953 copy

Storseisundet brug

 

Lokale experts voor de laatste kilometers

Onze lokale experts zorgen voor de last mile delivery van je zendingen. Hierdoor kunnen we beperken dat jij en jouw klanten voor onverwachte verrassingen komen te staan met leveringen van de zendingen door extreme weersomstandigheden, rijverboden en feestdagen. Bovendien kunnen zij de beste routes plannen rekening houdend met mogelijke verkeersstoringen omdat jouw zending voor hen een thuiswedstrijd is.

 
 

Benieuwd hoe we jouw bedrijf kunnen helpen met de Nordic Distributie?

Ons team van experts staat klaar om jouw logistieke uitdagingen aan te gaan. Kunnen wij je verder helpen?

 
Roelf Goos

Roelf Goos

Commercial Director Netherlands & Germany