Flag Sweden

Transport naar en vanaf Zweden met ColliCare is betrouwbaar en effectief transport. Wij hebben hier lokale expertise door onze sterke aanwezigheid. In Zweden beschikken we over een uitgebreid distributienetwerk met kantoren en opslagplaatsen in Östersund, Götenburg, Skara. Daarnaast is er een speciale afdeling voor douanezaken.

Met onze verschillende locaties in geheel Zweden, bieden wij effectief vervoer van goederen met import- of exportdiensten aan

  • Wegtransport
  • Spoorvervoer
  • Zeevracht
  • Luchtvracht
  • Multimodale oplossingen
  • Douanezaken
Sweden_map.png

 

Transittijden Zweden

Wij beschikken over dagelijkse vertrekken per weg met vaste transittijden voor transport naar/vanuit Zweden. We hebben vaste routes tussen alle belangrijke gebieden in Scandinavië en een directe treinroute tussen Cremona in Italië en Falköping in Zweden. 

Logistiek in Zweden 

Vanuit ons warehouse in het noorden van Zweden, bieden wij een breed scala aan logistieke diensten aan, zoals pick & pack en diverse mogelijkheden voor opslag.

Multimodaal transport

Wij vinden de meest efficiënte combinatie van verschillende transportmethodes voor FCL (Full container loads), LCL (less than container loads), FTL (full truckload), LTL (less than truckload), deelladingen, groupage en ander transport. Hierdoor kunnen we multimodale transportoplossingen realiseren.

Groupage

Wij bieden groupage aan voor Zweden tot 2500 kg. Zendingen binnen ons groupage netwerk in de Nordics worden verzameld en afgeleverd door lokale medewerkers. Groupage transport leveren we in 2-6 dagen.

Deelladingen (LTL)

Deelladingen (LTL) in de Nordics, van meer dan 2500 kg, worden direct of via een terminal geleverd. Wij bieden speciale ophaal- en bezorgdiensten en mogelijkheden voor opslag. Deelladingen naar Zweden hebben ook een transittijd van 2-6 dagen.

Compleetladingen (FTL)

Wij kunnen volledige vrachtwagenladingen (FTL) binnen heel Europa vervoeren. Hierbij garanderen we een veilige reis van jouw goederen. Volle vrachtwagens arriveren in Zweden binnen 1-4 dagen.

Overzicht Postcodes Zweden
 

Sweden (4).png

Tarieven voor transport van en naar Zweden

Benieuwd naar onze tarieven voor transport naar Zweden? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

 
Roelf Goos

Roelf Goos

Commercial Director Netherlands & Germany