Wij helpen je naar een betere concurrentiepositie met slimmere logistieke diensten en groenere oplossingen. Door meer goederen van weg naar zee en spoor te vervoeren, zorgen wij voor betere milieuvriendelijke oplossingen. Uitstekende logistieke vakkennis, groene focus en toegewijd personeel zijn onze sterktes. Ook biedt ColliCare Logistics de beste klantenservice van de markt.

Wij zijn flexibel

Flexibiliteit is de sleutel naar weerbare operaties. Omdat geen klant hetzelfde is, bieden wij geen standaardoplossing voor iedereen. Het werkt niet voor iedereen hetzelfde. Wij passen ons aan de behoefte van klant aan en verwachten niet dat de klant zich aanpast voor ons.

Wij zijn de uitdager

Als een uitdager, moeten wij scherp zijn, en het doel is altijd om onze klant te helpen verbeteren. Wij kunnen helpen met het opzetten van een complete logistieke oplossing, of stroomlijn en optimaliseer jouw aanwezigheid in je voordeel.

Persoonlijk contact

Bij ons krijg je een contactpersoon die je persoonlijk leidt door de klantenrelatie. Wanneer wij adviseren en de weg leiden voor onze klant, baseren wij onze adviezen altijd op kennis, statistieken, markttrends en veranderingen.

Uitstekende klantenservice

Wij zijn te bereiken via telefoon, email, EDIElectronic Data Interchange
Electronic Data Interchange
en online bereikbaar. Zo staan wij de elke voor u klaar om alle vragen te kunnen beantwoorden en hulp te bieden waar nodig is.

Veranderingen in de transportindustrie

De wereld is constant aan het ontwikkelen en dat zorgt ervoor dat de beste oplossing vandaag, morgen weer anders kan zijn. Verandering brengt nieuwe uitdagingen, maar ook mogelijkheden. Hierbij bieden wij een groene keuze. Je kan kiezen voor onze milieuvriendelijke voertuigen of verzenden via spoortransport in Europa.

Wij kunnen jou deze voordelen bieden

  • je zult minder tijd spenderen aan logistieke planning, wat meer tijd vrij maakt voor belangrijkere zaken;
  • je krijgt toegang tot de 'eCare' portaal met track&trace functies;
  • je krijgt toegang tot flexibele, efficiënte en geautomatiseerde warenhuis operaties;
  • je krijgt toegang tot gespecialiseerde kennis over alle onderdelen van de logistieke keten;
  • je krijgt flexibele logistieke oplossingen aangepast aan jouw behoeftes;
  • toegang tot uitstoot calculaties zodat je milieuvriendelijkere oplossingen kan kiezen.

Onze visie

Onze visie is om het concurrentievermogen van onze klanten te versterken door middel van innovatieve en geïntegreerde logistieke diensten van hoge kwaliteit en flexibiliteit.

Knut Sollund

Knut Sollund

CEO – Chief Executive Officer
 

Wij proberen je bericht binnen 1 werkdag te beantwoorden.