Levering aan huis, online winkelen, webshop - product en prijs zijn altijd factoren geweest voor de consument bij het kiezen van een eCommerce winkel. De bezorgopties zijn de laatste tijd een cruciaal onderdeel geworden in het besluitvormingsproces.

De vraag naar snelle en betrouwbare thuisbezorging, bezorgopties en retouren neemt toe. Wij bieden goede bezorgmogelijkheden voor zendingen die niet in de brievenbus passen, maar de klant toch graag bij de deur ontvangt.

Samen met uw eCommerce webshop ontwerpen wij de thuisleveringen voor morgen, waardoor u vandaag en in de toekomst een concurrentievoordeel krijgt.

eCommerce

Levering voor online bedrijven aan tevreden klanten

Heeft u een eCommerce webshop waarbij u levert in of vanuit Nederland, of bent u van plan dit te gaan doen? In dat geval ondersteunen wij u graag als logistieke partner!

Opslaglocaties en externe opslagmogelijkheden. We passen onze activiteiten aan uw leveringsbehoeften aan. Online verkoop vereist niet alleen snelle levering, maar ook een goede algehele indruk van de leverancier. We bieden verschillende opslagmogelijkheden en faciliteiten in centrale gebieden binnen o.a.; China, India, Finland, Scandinavië en de Benelux.

Roelf Goos

Roelf Goos

Commercial Director Netherlands & Germany