Wij helpen graag bedrijven die geweldig werk leveren aan deze wereld. Daarom heeft ColliCare Logistics een aantal partners, om hen te helpen kwalitatief en goed werk te leveren. Wij denken dat sport en welzijn twee hele belangrijke dingen zijn in het leven. Dat is de reden waarom wij sponsor zijn van de onderstaande organisaties.

Donar_Groningen_logo.svg

Donar Groningen

Wij zijn al meer dan 10 jaar trotse sponsor van Donar Groningen. Donar Groningen is een basketbalvereniging, en speelt op dit moment op het hoogste niveau in de Benelux en doet mee in Europese competities. De link tussen Donar en ColliCare is onweerlegbaar, we staan beide voor topprestaties en helpen Donar graag om dit te behouden. Met deze partnerschap willen wij ook graag de topsport in Noord-Nederland promoten.

hnbt-logo.png

Holland Nordic Basketball Tournament (HNBT)

Wij hebben een samenwerking met het Holland Nordic Basketball Tournament. Dit is een toernooi voor basketbal teams in het noorden van Nederland zoals Donar Groningen. Wij willen deze sport stimuleren voor de kinderen om te laten zien hoe belangrijk sport is. Wij willen deze organisatie helpen om het te kunnen blijven organiseren voor onze kinderen en iedereen die van basketbal houdt!

nienoord-truckers.png

Chauffeursvereniging Nienoord Truckers Leek

Deze vereniging voor chauffeurs in Leek organiseert elk jaar een tuckrun voor mensen met een beperking. Deze mensen mogen een dag als bijrijder mee in de vrachtauto. Elk jaar vinden deze mensen het een zeer leuke activiteit, en ColliCare Logistics wil hierin graag helpen om deze mensen een geweldige dag te bezorgen. Ook willen wij deze activiteiten voor mensen met een beperking promoten, omdat zij het verdienen!

logo-quinten-art.png

 

Quinten Art

Quinten Art geeft aandacht aan mensen met autisme. Vaak hebben mensen met autisme bijzondere talenten, en Quinten Art zet dit in het zonnetje. Hiermee wil Quinten Art laten zien welke talenten deze mensen hebben, en hen zelfvertrouwen te vergroten. Wij vinden het belangrijk dat mensen gelukkig zijn, daarom helpen wij graag dit doel om deze mensen gelukkig te maken.