ColliCare groeit en is altijd op zoek naar nieuw talent. Ben je een teamspeler  met talent en wil je het beste uit jezelf halen, dan ben je bij ColliCare op de juiste plek. Je krijgt een uitdagende omgeving, een leuk team en mogelijkheden om je carrière verder vorm te geven binnen de logistiek.

ColliCare is een innovatieve logistieke dienstverlener met een breed aanbod waaronder zeevracht, wegtransport, third party logistics, airfreight en opslag. We onderscheiden ons door het aanbieden van totaaloplossingen voor de gehele goederenstroom, van fabrikant tot eindgebruiker. Onze ambitie is om voorop te lopen waar het gaat over innovatie en deskundigheid op onze vakgebied.
Onze medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal en we stimuleren ze om zich verder te ontwikkelen met het nemen van verantwoordelijkheden en het aangaan van uitdagingen.

ColliCare biedt jou

  • eigen bedrijfscultuur met herkenbare doelen en waarden;
  • uitstekende carrièremogelijkheden binnen de organisatie;
  • uitdaging op alle niveaus;
  • aantrekkelijke salariëring en arbeidsvoorwaarden;

Huidige vacatures

@work sea (5)

Director Rail

DSC_0432

IT-applicatie specialist

@work

Planner wegtransport Scandinavië

@work

Planner wegtransport Groot-Brittannië

@work

Allround Expediteur

Happy driver sticking his head out of the window of his branded ColliCare trailer

Internationaal Chauffeur

road

Charter / Subcontractor / Eigen rijder

@work

Financieel Administratief medewerker

@work sea (5)

Sales Professional

Niet gevonden wat je zoekt?

Als jij over de juiste ambitie en ervaring beschikt aarzel dan niet en stuur ons een open sollicitatie. Het zou maar zo kunnen dat wij een positie beschikbaar hebben die overeenkomt met jouw ervaring en ambities.