Zeevracht is milieuvriendelijk en groen transport. Wij beschikken over een breed aanbod aan containertransporten per schip. Wij bieden 20’ en 40’ containers en 45' high cube pallet wide containers. Daarnaast zitten ook reefers, curtain-side containers en heavy tested containers in ons aanbod. Je krijgt bij ons een zee aan mogelijkheden!

Zeevracht bij ColliCare is nauwkeurig en traceerbaar. Onze oplossingen zijn maatwerk en we bieden een hoge servicegraad. Met de keuze voor shortsea shipping draag je bij aan duurzaam transport en CO2-reductie, zeevracht is de meest milieuvriendelijke manier van vervoeren voor vele bestemmingen.
 
Met onze vestigingen in zowel Rotterdam (Schiedam) als Groningen, en dankzij onze sterke aanwezigheid in onder andere Scandinavië, Finland en de Baltische staten, beschikken we over de flexibiliteit en de mogelijkheden om u one-stop-shopping te bieden.
 
Als ervaren vervoerder bieden we altijd de juiste oplossing. Jouw export wordt:

  • Kostenefficiënter
  • Transparanter en betrouwbaarder
  • Milieuvriendelijker

Wij bieden mogelijkheden voor:

  • FCL - Full Container Load (complete ladingen)
  • LCL - Less than Container Load (deelladingen)
  • Crossdocking 
  • Project cargo

Onze bestemmingen

Wij bieden groot aantal shortsea oplossingen aan voor jouw zeevracht. Wekelijks vertrekken er schepen vanuit Moerdijk (dichtbij Rotterdam) naar de Scandinavische landen Noorwegen, Zweden, Finland en de Baltische Staten. Daarnaast bieden wij ook shortsea dienstverlening aan voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Verzending naar andere delen in Europa? Ook hier bieden wij mogelijkheden voor. Neem gerust contact met ons op!

map-cropped-01.svg

 

Stef Kluiters

Stef Kluiters

Director Sea
Marc Meeles

Marc Meeles

Operations Manager Sea