Logos_NL.png

We staan klaar om je te ondersteunen bij de organisatie van zowel lucht- als expresdiensten. Wij kunnen helpen met o.a. expreszendingen, stukgoederen, prioritaire vracht, charterdiensten en deur-tot-deur-services. Neem contact met ons op voor een offerte.

 

Snel, Efficiënt & Wereldwijd Transport

Luchtvracht is momenteel de snelst groeiende vorm van transport. Vrijwel alle soorten goederen kunnen efficiënt per lucht worden vervoerd, ongeacht hun omvang of bijhorende temperatuur eisen. Met de keuze voor luchtvracht kies je voor de snelste levering van je goederen.

Wij helpen je graag verder met organiseren van jouw luchtvrachtzending. Met ons grote netwerk kunnen wij vrijwel overal leveren, en als je dat wenst, bieden we zelfs de optie van deur-tot-deur levering.

IATAlogo.svg

ColliCare en IATA

Wij zijn een gecertificeerd IATA Cargo Agent en kunnen luchtvracht organiseren van en naar elke uithoek van de wereld. We assisteren graag met General Cargo, Priority Cargo, Courier, Hand Carrier and Charter solutions van en naar Nederland, en kunnen ook in grensoverschrijdende gebieden luchtvracht organiseren.