Als tijd van essentieel belang is, kun je vertrouwen op ColliCare Logistics om de goederen als express-vracht of per koerier te bezorgen. Onze flexibele en efficiënte koeriersdiensten bieden je directe leveringsopties, waardoor het risico op fouten wordt geminimaliseerd en de zending op tijd arriveert.

 

Moet je een pakketje express verzenden? Of het nu gaat om een klein pakketje, een pallet of een volledige vrachtwagen lading (FTLFull Truck Load
Een volgeladen vrachtwagen met goederen, wordt ook wel een ‘complete lading’ of ‘volledige lading’ genoemd. Doorgaans is een volle vrachtwagen 13,6 laadmeter, wat gelijk staat aan 33 EURO pallets (120x80cm) of 26 industiele pallets (100x120cm).
), ColliCare Logistics biedt op maat gemaakte koeriersoplossingen om aan jouw behoeften te voldoen. Onze ervaren koeriers halen jouw goederen op de afgesproken locatie op en rijden rechtstreeks naar jouw afleveradres, met online tracking op elke stap van de weg. Voor vaste koeriers- en expressleveringen bieden wij op maat gemaakte oplossingen en leveringstijdgaranties.

 

Wanneer kiezen voor sneltransport?

Onze expressvrachtdiensten bieden je snelle en betrouwbare leveringsoplossingen voor al jouw urgente behoeften. Sneltransport kan om verschillende redenen nuttig zijn, bijvoorbeeld als je te maken hebt met:

  • Spoedeisende leveringen: Als een levering dringend is en snel moet worden bezorgd, kan expressvervoer de beste oplossing zijn. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij belangrijke documenten, medische leveringen of producten met een beperkte houdbaarheid.
  • Strakke deadlines: Als er strakke deadlines zijn en leveringen op tijd moeten worden afgeleverd, kan expressvervoer een handige optie zijn. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij evenementen, beurzen of andere zakelijke bijeenkomsten waarbij een tijdige levering cruciaal is.
  • Onverwachte veranderingen: Als er onverwachte veranderingen zijn in de leveringsschema's, zoals annuleringen of vertragingen, kan expressvervoer de oplossing zijn om de zending toch op tijd te leveren
  • Last-minute bestellingen: Als er last-minute bestellingen worden geplaatst en snel moeten worden geleverd, kan expressvervoer de enige manier zijn om aan de vraag van je klant te voldoen.

In deze situaties kunnen onze koeriersdiensten een uitkomst bieden en ervoor zorgen dat de zending op tijd en veilig op de juiste bestemming aankomt in binnen- en buitenland.

A ColliCare driver taking parcels for express delivery out of his van.
 

Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw express zending

Bij ColliCare Logistics geloven we in het bieden van uitzonderlijke klantenservice. Ons team van toegewijde professionals staat altijd klaar om je te helpen met eventuele vragen of zorgen die je hebt. Je kunt contact opnemen met onze expert Jan Willem Teeninga voor meer informatie, of eenvoudigweg ons prijsaanvraagformulier op de website invullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vertrouw op ColliCare Logistics voor al jouw expressvrachtbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze koeriersdiensten en hoe we je kunnen helpen met jouw volgende zending.

 
 
Jan Willem Teeninga

Jan Willem Teeninga

Site Manager