We bieden slimme opslagoplossingen met 3PL- of 4PL-magazijndiensten om jouw supply chain te stroomlijnen en jouw winst te verhogen. In onze opslag in Groningen bieden we hoogwaardige opslagdiensten voor allerlei soorten goederen. 

Onze opslagfaciliteit is gelegen op bedrijventerrein Westpoort in Groningen en heeft directe toegang tot de snelweg A7 richting Amsterdam en de Duitse grens.

 

Skal-certificatie

Al sinds 2014 hebben wij een Skal-certificering voor onze opslag in Groningen. Skal staat voor 'stichting keur alternatief voortgebrachte landbouwproducten' en zoals de naam het al verklapt kunnen wij uw biologische producten opslaan in onze opslag faciliteit. Het certificaat geeft aan dat ons magazijn werkt volgens de laatste normen voor de opslag van biologische producten.

 

IFS Logistics

Ons magazijn is gecertificeerd met het IFSInternational Featured Standard
De International Featured Standard (IFS) is een benchmark van het Global Food Safety Initiative (GFSI) voor fabrikanten, groothandelaren, distributeurs, agenten en makelaars.
logistics certificaat. IFS logistics is ontwikkeld voor bedrijven die opslag, transport en distributie doen voor zowel food als non-food producten. Sinds 2014 hebben wij dit certificaat behaald voor onze opslag in Groningen. IFS is in het leven geroepen om de veiligheid en kwaliteit van de voedselketen te waarborgen.

 

Ongeacht wat je goederen zijn, wij hebben een opslagoplossing die voor jou werkt. In ons magazijn (op omgevingstemperatuur) in Groningen kunnen wij bijvoorbeeld de volgende producten opslaan:

  • Voeding en dranken, volgens de normen van IFS Logistics
  • Diervoeding
  • Consumentenproducten
  • Consumentenelektronica
  • Grondstoffen
 

Begin direct met opslaan

Lange termijn, korte termijn of op maat gemaakte magazijnoplossingen. Wij denken met je mee.
 
Roelf Goos

Roelf Goos

Commercial Director Netherlands & Germany