Ga terug storage

We blijven werken aan onze operationele kwaliteit

Bij ColliCare Logistics werken we hard om ervoor te zorgen dat onze klanten consistente en hoogwaardige diensten krijgen. Om ervoor te zorgen dat onze activiteiten in lijn zijn met de verwachtingen van de klant, hebben we ons gecommitteerd aan verschillende industriestandaarden binnen de logistieke branche. In de zomer van 2022 zijn onze operationele en kwaliteitsmanagementsystemen weer geaudit door externe partijen.

De IFS Logistics standaard is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die opslag, distributie en transport doen voor zowel food als non-food producten. Wij behaalden deze certificering voor het eerst in 2014. Voor deze certificering moet een organisatie voldoen aan meer dan 75% van alle eisen die door de International Featured Standards (IFS) worden gesteld. In 2021 behaalden wij het IFS Logistics-certificaat op het hoogste niveau, omdat wij voldeden aan meer dan 95% van alle IFS-eisen. Tijdens de audit van 2022 verhoogden wij onze score tot 98,85% en verlengden wij onze certificering met nog een jaar.

Wist je dat wij ook gecertificeerd zijn voor de opslag van biologische goederen in onze opslagplaats in Groningen? Lees er hier meer over.

Bovendien is ColliCare Logistics Nederland sinds 2015 ook ISO 9001 gecertificeerd. Deze certificering van de International Organization for Standardization (ISO) controleert hoe ons kwaliteitsmanagementsysteem functioneert en helpt ons om onze operationele kwaliteit te monitoren en te verbeteren. Ook tijdens de audit van dit jaar hebben we aan alle eisen voldaan om ons ISO 9001:2015 gecertificeerd te mogen noemen.

Operational Excellence

Do you want to know more about our quality policy?