Heeft u een webshop waarbij u levert in of vanuit Nederland, of bent u van plan dit te gaan doen? In dat geval ondersteunen wij u graag als logistieke partner.

eCommerce

Levering voor online bedrijven aan tevreden klanten

Opslaglocaties en externe opslagmogelijkheden. We passen onze activiteiten aan uw leveringsbehoeften aan. Online verkoop vereist niet alleen snelle levering, maar ook een goede algehele indruk van de leverancier. We bieden verschillende opslagmogelijkheden en faciliteiten in centrale gebieden binnen o.a.; China, India, Finland, Scandinavië en de Benelux.

 

Opslag en 3PL opslag service

We passen onze activiteiten aan uw leveringsbehoeften aan. Online verkoop vereist niet alleen snelle levering, maar ook een goede algehele indruk van de leverancier. We bieden verschillende opslagmogelijkheden en -faciliteiten

 

Internationale vrachtservice

We verzorgen graag het afhalen van de goederen bij uw opslaglocaties of bij uw leveranciers binnen of buiten Europa. Waar nodig zorgen efficiente douaneprocedures voor een gestroomlijnde afhandeling en verdere distributie. We halen uw goederen op en bezorgen het op elke gewenste locatie!

 

Douane-afhandeling

We zijn zeer ervaren in alle zaken rondom douaneafhandeling. Zo hebben we een eigen programma ontwikkeld waarmee douanezaken makkelijk kunnen worden afgehandeld en leveringen snel plaats kunnen vinden. We maken enkel gebruik van de nieuwste IT-oplossingen, waardoor we verschillende mogelijkheden voor snelle douaneafhandeling kunnen bieden. ColliCare Nederland is een AEO gecertificeerde organisatie.

 

Leveringsmogelijkheden

We kunnen de zendingen rechtstreeks bij de klant aanbieden maar ook bij een ander afhaalpunt bijvoorbeeld een postkantoor of in een winkel. Daarnaast bieden we de mogelijkheid tot levering in de avonduren, met SMS-notificatie voorafgaand aan de levering.

Na douaneafhandeling worden de goederen doorgestuurd naar uw klant. We bieden desgewenst de mogelijkheid tot betaling onder rembours, zodat de klant de BTW en douaneheffingen bij ontvangst van de goederen betaalt.

 

EDI

Om leveringen zo soepel mogelijk te laten verlopen werken we in veel gevallen met Electronic Data Interchange (EDI) oplossingen. Dit houdt in dat kwaliteit van de zendingsdata geborgd is en legt ook een goede basis om te scannen op alle doorvoerpunten.

Camilla Skjervold

Camilla Skjervold

CMO - Chief Marketing Officer