ColliCare is een innovatieve logistieke dienstverlener met een breed aanbod waaronder zeevracht, wegtransport, luchtvracht, opslag en overslag.

We onderscheiden ons door middel van het ontwerpen van  totaaloplossingen voor de gehele goederenstroom, van fabrikant tot eindgebruiker.  Onze klanten zijn importeurs, exporteurs en fabrikanten die behoefte hebben aan een gemotiveerde partner met een modern logistiek systeem.  ColliCare is actief in Europa, Noord Amerika en Azië en schuwen de rest van de wereld zeker niet.

Onze grootste kracht zit in de medewerkers en in onze diepgaande kennis van alle facetten van de logistieke keten. Daarmee zijn we koploper in het vinden van slimme oplossingen voor onze klanten.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Noorwegen en we hebben vestigingen in o.a. Zweden, Denemarken, Litouwen, Finland, Duitsland, Italië, Turkije, China, Nederland en India. Daarnaast hebben we een groot netwerk van agentschappen in vrijwel de gehele wereld.

 

Ons bedrijfsconcept

ColliCare kan, omdat we lokaal vertegenwoordigd zijn, nieuwe en winstgevende oplossingen bieden met toegevoegde waarde voor de gehele logistieke keten, vanaf de fabrikant tot aan de ontvanger.

Wilt u een betrokken, creatieve en internationale logistieke dienstverlener. Wij zijn u graag van dienst. Dankzij onze sterke groei en ambities zijn we een boeiende organisatie voor onze medewerkers.

We leggen de nadruk op persoonlijk contact met onze klanten.
 

 

Visie

Onze visie is de competitieve slagkracht van onze klanten vergroten met innovatieve en geïntegreerde logistieke diensten, met een hoge kwaliteit en grote flexibiliteit. 

 

Onze waarden

Humor
Heb plezier in je werk
Betrouwbaar
Wees betrouwbaar
Respect
Toon altijd respect
Slim
Wees slimmer dan de concurrentie

Onze doelstelling is om een betere logistieke partner voor onze klanten te zijn door analyse, diensten op maat, voortdurende kwaliteitsborging, met een focus op persoonlijk klantcontact. 

Onze toewijding voor de klant, deskundigheid en verbondenheid maakt ons tot een dienstverlener die waarde toevoegt aan de totale supply chain van onze klanten. 


De grootste kracht van ColliCare schuilt in de medewerkers. We hebben een toegewijde, competente staf met veel ervaring. 


Hoogstaande service is een van onze sterke punten. We willen ons onderscheiden met een persoonlijke dienstverlening van hoog niveau

Groen transport

De beste optie voor het milieu

Sneltransport

De snelste oplossing

Standaard transport

Betrouwbare logistiek

Vergelijken

Laten we vergelijken, om de beste vrachtoplossing en timing voor je te vinden!