Wij helpen graag met internationaal transport, of het nu individuele zendingen betreft of logistieke oplossingen voor grote leveringen.

Met onze eigen kantoren in Nederland, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, Litouwen, Letland, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Turkije, India en China zijn wij wereldwijd gevestigd.

 

Bekijk direct onze dienstverlening per land in Europa. Voor elk land hebben we de belangrijkste informatie op een rijtje gezet: van transittijden tot regels die gelden in het lokale verkeer.

Multimodale Oplossingen

Wij leveren op maat gemaakte logistieke oplossingen voor internationaal transport over heel de wereld. Onze logistieke oplossingen hebben hun succes bewezen in Europa, Azië, Noord-Amerika en Zuid-Amerika. 

 

Sneltransport & Express Zendingen

Wij bieden diverse mogelijkheden voor sneltransport & express zendingen. Wij doen er alles aan om te garanderen dat jouw zending op tijd aankomt. Daarom kiezen we de snelste route; Via de weg, de lucht, de zee of het spoor.

 

Duurzaam Transport

In onze logistieke oplossingen hebben wij aandacht voor duurzaamheid; wij kijken naar de mogelijkheden om jouw ecologische voetafdruk te verkleinen.

 

Levering buiten Europa

Voor leveringen buiten Europa kunt u ook terecht bij ColliCare Logistics. Met ons grote partnernetwerk kunnen wij je helpen met leveringen door de hele wereld. Twijfel niet om bij eventuele vragen contact op te nemen met onze klantenservice.