Ireland flag

Graag helpen we je met het organiseren van transport naar/vanaf Ierland. Onze slimme logistieke oplossingen via de zee, weg, lucht en per spoor, vervoeren jouw goederen gemakkelijk in geheel Europa.

Met onze lokale agenten in Duitsland en ons personeel in Nederland bieden wij effectief vrachtvervoer met import- of exportdiensten aan.

  • Wegtransport
  • Zeevracht
  • Douanezaken
Map of Ireland

 

Transittijden Ierland

In Ierland kunnen we vrachtvervoer organiseren via de zee en weg, afhankelijk van jouw behoeften en bestemmingen. Wij bieden dagelijkse vertrekken tussen Ierland en Nederland, de Nordics, het Verenigd Koninkrijk en de Baltische Staten.

Groupage

Wij bieden groupage aan voor Ierland tot 2500 kg. Zendingen binnen ons groupage netwerk in Europa worden verzameld en afgeleverd door onze lokale medewerkers. Voor groupage transport naar Ierland hebben we een transittijd van 4-6 dagen.

Deelladingen (LTL)

Deelladingen (LTL) in Europa, van meer dan 2500 kg, worden direct of via een terminal geleverd. Wij bieden speciale ophaal- en bezorgdiensten en mogelijkheden voor opslag. Deelladingen leveren wij ook in 4-6 dagen.

Compleetladingen (FTL)

Wij kunnen volledige vrachtwagenladingen (FTL) binnen heel Europa verzorgen. Hierbij garanderen we een veilige reis van jouw goederen. Volle vrachtwagens bereiken Ierland in 3-4 dagen.

 

Overzicht Postcodes Ierland

Postal codes Austria

 

 

Tarieven voor transport van en naar Ierland

Send us a price request and you will receive a quote without obligation.

 
Roelf Goos

Roelf Goos

Commercial Director Netherlands & Germany