Flag United Kingdom

Bij ColliCare zijn wij gespecialiseerd in transport van en naar het Verenigd Koninkrijk. Met de komst van onze eigen kantoor in Engeland hebben wij onze diensten hier verder weten uit te breiden. Wij kunnen jouw transport volledig naar wens organiseren.

Transport van en naar het Verenigd Koninkrijk

Met onze locatie in Erith, dichtbij Londen, bieden wij effectief vervoer met import- of exportdiensten aan.

  • Wegtransport
  • Zeevracht
  • Luchtvracht
  • Douanezaken
GreatBritain Europe map

 

Wegtransport van en naar het Verenigd Koninkrijk

Wij helpen je graag met wegtransport van en naar het Verenigd Koninkrijk. We beschikken over dagelijkse vertrekken met korte transittijden. Onze diensten variëren van groupage transport tot het vervoeren van volle vrachtwagens. 

Groupage

Wij bieden groupage transport voor het Verenigd Koninkrijk aan tot 2500 kg. Zendingen binnen ons groupage netwerk in het Verenigd Koninkrijk worden verzameld en afgeleverd door onze lokale medewerkers. Voor groupage transport naar het Verenigd Koninkrijk hebben wij transittijden van 3-4 dagen.

Deelladingen (LTL)

Deelladingen (LTL)  in Europa, van meer dan 2500 kg, worden direct of via een terminal geleverd. Hierbij zijn er speciale ophaal- en bezorgdiensten en mogelijkheden voor opslag. Voor deelladingen beschikken wij ook over een transittijd van 3-4 dagen.

Compleetladingen (FTL)

Wij kunnen volledige vrachtwagenladingen (FTL) binnen heel Europa vervoeren. Hierbij garanderen we een veilige reis van jouw goederen. Onze transittijden voor compleetladingen van en naar het Verenigd Koninkrijk bedragen 2-4 dagen.

Zeevracht (FCL & LCL)

Met onze eigen vestiging in Schiedam kunnen wij zeevracht van/en naar het Verenigd Koninkrijk naar jouw wensen organiseren. Onze shortsea oplossingen bereiken de havens van Immingham, Thamesport, Felixstow, Teespor, Blyth, Liverpool & Dublin gemakkelijk. Kies je voor zeevracht, dan kies je voor mileuvriendelijk transport.

Douanezaken

De Brexit heeft ervoor gezorgd dat er verschillende documenten nodig zijn voor import en export van en naar het Verenigd Koninkrijk. Wij beschikken onze eigen gespecialiseerde afdeling voor douanezaken om dit te regelen. Samen zorgen we voor een soepele overgang van jouw goederen.

Overzicht Postcodes Verenigd Koninkrijk

UK postcode map

 

Tarieven voor transport naar het Verenigd Koninkrijk

Benieuwd naar onze tarieven voor transport naar het Verenigd Koninkrijk? Vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan!

 
Roelf Goos

Roelf Goos

Commercial Director Netherlands & Germany