germany-flag

We helpen je graag met transport van en naar Duitsland. Onze slimme logistieke oplossingen via de weg, lucht en per spoort vervoeren jouw goederen gemakkelijk in geheel Europa.

Met onze lokale agenten in Duitsland en ons personeel in Nederland bieden wij effectief vrachtvervoer met import- of exportdiensten aan.

  • Wegtransport
  • Spoorvervoer
  • Luchtvracht
  • Douanezaken
Map of Germany

Transittijden Duitsland

In Duitsland kunnen we vrachtvervoer organiseren via de zee, weg, lucht en spoor, afhankelijk van jouw behoeften en bestemmingen. Wij bieden dagelijkse vertrekken tussen Duitsland en Nederland, de Nordics, het Verenigd Koninkrijk en de Baltische Staten.

Groupage

Wij bieden groupage aan voor Duitsland tot 2500 kg. Zendingen binnen ons groupage netwerk in Europa worden verzameld en afgeleverd door onze lokale medewerkers. Voor groupage hebben we een transittijd van 2-3 dagen.

Deelladingen (LTL)

Deelladingen (LTL) in Europa, van meer dan 2500 kg, worden direct of via een terminal geleverd. Wij bieden speciale ophaal- en bezorgdiensten en mogelijkheden voor opslag. Deelladingen leveren wij binnen 2 dagen.

Compleetladingen (LTL)

Wij kunnen volledige vrachtwagenladingen (FTL) binnen heel Europa verzorgen. Hierbij garanderen we een veilige reis van jouw goederen. Volle vrachtwagens bereiken Duitsland in 1 dag.

 

Overzicht Postcodes Duitsland

Postal Code overview Germany

 

 

Tarieven voor transport van en naar Duitsland

Benieuwd naar onze tarieven voor transport van en naar Duitsland? Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!

 
Roelf Goos

Roelf Goos

Commercial Director Netherlands & Germany