Luxembourg

Wij helpen je graag met het regelen van transport naar/vanaf Luxemburg. Onze slimme logistieke oplossingen via de zee, weg, lucht en trein kunnen jouw goederen gemakkelijk tussen België en andere gebieden van Europa vervoeren.

Met onze lokale agenten in Luxemburg en ons personeel in Nederland bieden wij effectief goederenvervoer met import- of exportdiensten aan.

  • Wegtransport
  • Luchtvracht
  • Spoorvervoer
  • Douanezaken
Luxemburg map

 

Transittijden Luxemburg

In Luxemburg kunnen we vrachtvervoer organiseren via de weg, lucht en spoor, afhankelijk van jouw behoeften en bestemmingen. Wij bieden dagelijkse vertrekken tussen Luxemburg en Nederland, de Nordics, het Verenigd Koninkrijk en de Baltische Staten.

Groupage

Wij bieden groupage aan voor Luxemburg tot 2500 kg. Zendingen binnen ons groupage netwerk in Europa worden verzameld en afgeleverd door onze lokale medewerkers. Voor groupage hebben we transittijden van 1 -5 dagen naar Luxemburg, afhankelijk van bestemming.

Deelladingen (LTL)

Deelladingen (LTL) in Europa, van meer dan 2500 kg, worden direct of via een terminal geleverd. Wij bieden speciale ophaal- en bezorgdiensten en mogelijkheden voor opslag. Deelladingen leveren wij ook in 1-5 dagen, afhankelijk van bestemming

Compleetladingen (FTL)

Wij kunnen volledige vrachtwagenladingen (FTL) binnen heel Europa verzorgen. Hierbij garanderen we een veilige reis van jouw goederen. Compleetladingen leveren we in 1 tot 3 dagen.

 

Overzicht Postcodes Luxemburg

Postal Codes Luxembourg

 

 

Tarieven voor transport van en naar Luxemburg

Benieuwd naar onze tarieven voor transport van en naar Luxemburg? Wij delen ze graag met je. Vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan.

 
Roelf Goos

Roelf Goos

Commercial Director Netherlands & Germany