lithuania-flag

Wij helpen je graag met het transport naar/vanaf Litouwen. Met onze sterke aanwezigheid in de Baltische Staten, en eigen kantoor in Litouwen, kunnen we jouw transport naar wens organiseren.

Met onze locaties in Vilinus en Kaunas, bieden wij effectief vervoer van goederen met import- of exportdiensten aan.

  • Zeevracht
  • Wegtransport
  • Luchtvracht
  • Douanezaken
Lithuania Europe map

 

Transittijden Litouwen

Wij bieden dagelijkse vertrekken via de weg en zee naar Litouwen. We zijn gespecialiseerd in meubellogistiek, cross-docking, opslag en een hoge frequentie aan transporten naar Noorwegen en Zweden vanaf Litouwen, hierbij maken we vooral gebruik van zee- en wegtransport.

Groupage

Wij bieden groupage transport voor Litouwen aan tot 2500 kg. Zendingen binnen ons groupage netwerk in Europa worden verzameld en afgeleverd door onze lokale medewerkers. Groupage zendingen leveren we binnen 4-5 dagen.

Deelladingen (LTL)

Deelladingen (LTL) in Europa, van meer dan 2500 kg, worden direct of via een terminal geleverd. Wij bieden speciale ophaal- en bezorgdiensten en mogelijkheden voor opslag. Deelladingen arriveren in Litouwen binnen 3-5 dagen.

Compleetladingen (FTL)

Wij kunnen volledige vrachtwagenladingen (FTL) binnen heel Europa vervoeren. Hierbij garanderen we een veilige reis van jouw goederen. Compleetladingen leveren we in 3 dagen in Litouwen.

 

Overzicht Postcodes Litouwen

Lithuania.png

Tarieven voor transport van en naar Litouwen

Benieuwd naar onze tarieven voor transport naar Litouwen? Wij delen ze graag met je. Vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan!

 
Roelf Goos

Roelf Goos

Commercial Director Netherlands & Germany