Italy (5)

We helpen je graag met het organiseren van transport naar/vanaf Italië. Wij zijn een betrouwbare logsitieke partner met ons eigen kantoor in Italië en vele jaren ervaring in deze regio. Onze slimme logistieke oplossingen via de weg, zee, lucht en het spoor vervoeren jouw goederen gemakkelijk in Europa.

Met onze centraal gelegen locaties in Modena, Parma & Cremona bieden wij effectief goederenvervoer met import- en of exportdiensten aan.

  • Spoorvervoer
  • Wegtransport
  • Zeevracht
  • Luchtvracht
  • Douanezaken
Italy Europe map

 

Transittijden Italië

We bieden dagelijkse vertrekken per weg, zee of het spoor van en naar Italië vanuit heel heel Europa. Import en export van en naar Italië zijn aanzienlijk en verspreid over verschillende producttypes waaronder medicijnen en auto(onderdelen).

Groupage

Wij bieden groupage aan voor Denemarken tot 2500 kg. Zendingen binnen ons groupage netwerk in Europa worden verzameld en afgeleverd door onze lokale medewerkers. Groupage transport bereikt Italië in 3-6 dagen; afhankelijk van bestemming.

Deelladingen (LTL)

Deelladingen (LTL) in Europa, van meer dan 2500 kg, worden direct of via een terminal geleverd. Wij bieden speciale ophaal- en bezorgdiensten en mogelijkheden voor opslag. Deelladingen leveren we in Italië binnen 3-6 dagen.

Volle vrachtwagens (FTL)

Wij kunnen volledige vrachtwagenladingen (FTL) binnen heel Europa verzorgen. Hierbij garanderen we een veilige reis van jouw goederen. Volle vrachtwagens bereiken Italië in 2-5 dagen.

 

Overzicht Postcodes Italië

Italy.png

Tarieven voor transport van en naar Italië

Benieuwd naar de kosten voor transport naar Italië? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

 
Roelf Goos

Roelf Goos

Commercial Director Netherlands & Germany