1200px-Flag_of_Poland.svg

Wij helpen je graag met het organiseren van transport van/naar Polen. Wij zijn een betrouwbare logistieke partner met ons eigen kantoor in In Polen jarenlange ervaring in deze regio. Onze slimme logistieke oplossingen via zee, weg, lucht en spoor vervoeren jouw goederen gemakkelijk door Europa.

Met onze locatie in Gdynia, bieden wij effectief vervoer met import- of exportdiensten aan.

  • Zeevracht
  • Wegtransport
  • Luchtvracht
  • Spoorvervoer
  • Douanezaken
Poland on the Europe map

 

Transittijden Polen

Wij bieden dagelijks transport vanuit Europa, over de weg, per spoor of over zee van/naar Polen. Daarnaast hebben wij ook mogelijkheden voor express transport naar Polen.

Groupage

Wij bieden groupage transport aan voor Polen tot 2500 kg. Zendingen binnen ons groupage netwerk in de Nordics worden verzameld en afgeleverd door onze lokale medewerkers. Onze transittijden voor groupage zijn 3-4 dagen; afhankelijk van bestemming.

Deelladingen (LTL)

Deelladingen (LTL) in Europa, van meer dan 2500 kg, worden direct of via een terminal geleverd. Wij bieden speciale ophaal- en bezorgdiensten en mogelijkheden voor opslag. Voor deelladingen (LTL) hebben wij transtitijden van 2-4 dagen.

Compleetladingen (FTL)

Wij kunnen volledige vrachtwagenladingen (FTL) binnen heel Europa vervoeren. Hierbij garanderen we een veilige reis van jouw goederen. Volledige vrachtwagenladingen (FTL) leveren wij in 1-3 dagen.

Overzicht Postcodes Polen

Poland.png

Tarieven voor transport van en naar Polen

Benieuwd naar de kosten voor transport van/naar Polen? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

 
Roelf Goos

Roelf Goos

Commercial Director Netherlands & Germany