belgium-flag

Wij helpen je graag met het regelen van transport naar/vanaf België. Onze slimme logistieke oplossingen via de zee, weg, lucht en trein, kunnen jouw goederen gemakkelijk tussen België en andere gebieden van Europa vervoeren.

Met onze lokale agenten in België en ons personeel in Nederland bieden wij effectief vrachtvervoer met import- of exportdiensten aan.

  • Zeevracht
  • Wegtransport
  • Luchtvracht
  • Spoorvervoer
  • Douanezaken
Belgium Europe map

Transittijden België

In België kunnen we vrachtvervoer organiseren via de zee, weg, lucht en spoor, afhankelijk van jouw behoeften en bestemmingen. Wij bieden dagelijkse vertrekken tussen België en Nederland, de Nordics, het Verenigd Koninkrijk en de Baltische Staten.

Groupage 

Wij bieden groupage aan voor België tot 2500 kg. Zendingen binnen ons groupage netwerk in Europa worden verzameld en afgeleverd door onze lokale medewerkers. Voor groupage hebben we transittijden van 1 -5 dagen, afhankelijk van bestemming.

Deelladingen (LTL)

Deelladingen (LTL) in Europa, van meer dan 2500 kg, worden direct of via een terminal geleverd. Wij bieden speciale ophaal- en bezorgdiensten en mogelijkheden voor opslag. Deelladingen leveren wij ook in 1-5 dagen, afhankelijk van bestemming.

Compleetladingen (FTL)

Wij kunnen volledige vrachtwagenladingen (FTL) binnen heel Europa verzorgen. Hierbij garanderen we een veilige reis van jouw goederen. Compleetladingen leveren we in 1 tot 3 dagen.

 

Overzicht Postcodes België

Belgium_postcode.png

Tarieven voor transport van en naar België

Benieuwd naar onze tarieven voor transport van en naar België? Wij delen ze graag met je. Vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan.

 
Roelf Goos

Roelf Goos

Commercial Director Netherlands & Germany