estonia-flag

We helpen je graag met het organiseren van transport van en naar Estland. We bieden slimme logistieke oplossingen via de zee, weg of lucht die jouw goederen vervoeren in geheel Europa.

Met onze lokale agenten in Estland bieden wij effectief vrachtvervoer met import- of exportdiensten aan.

  • Zeevracht
  • Wegtransport
  • Luchtvracht
  • Douanezaken
Estonia map

 

Transittijden Estland

In Estland kunnen we vrachtvervoer organiseren via de zee, weg, lucht en spoor, afhankelijk van jouw behoeften en bestemmingen. Wij bieden dagelijkse vertrekken tussen Estland en Nederland, de Nordics, het Verenigd Koninkrijk en de Baltische Staten.

Groupage

Wij bieden groupage aan voor Estland tot 2500 kg. Zendingen binnen ons groupage netwerk in Europa worden verzameld en afgeleverd door onze lokale medewerkers. Voor groupage hebben we een transittijd van 4-5 dagen.

Deelladingen (LTL)

Deelladingen (LTL) in Europa, van meer dan 2500 kg, worden direct of via een terminal geleverd. Wij bieden speciale ophaal- en bezorgdiensten en mogelijkheden voor opslag. Deelladingen leveren wij binnen 3-4 dagen.

Compleetladingen (FTL)

Wij kunnen volledige vrachtwagenladingen (FTL) binnen heel Europa verzorgen. Hierbij garanderen we een veilige reis van jouw goederen. Volle vrachtwagens bereiken Estland in 3 dagen.

Postcodes Estland

Postal code overview Estonia

 

 

Tarieven voor transport van en naar Estland

Benieuwd naar onze kosten voor transport van en naar Estland? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

 
Roelf Goos

Roelf Goos

Commercial Director Netherlands & Germany