Wij zijn dé specialist in transport van Healtcare producten en Medical supplies. Samen met onze partners bieden wij duurzame multimodale transport mogelijkheden door heel Europa. Met onze kennis en ervaring staan wij garant voor kwalitatief hoogwaardige logistieke oplossingen.

Logistieke oplossingen in de medische sector

Transport van medische producten is transport dat extra aandacht verdiend. Wij weten als geen ander dat tijd essentieel kan zijn in dit transport, en dat er strikte eisen zijn waaraan de logistiek in de medische sector moet voldoen. Daarom bieden wij snelle en betrouwbare logistieke oplossingen die ervoor zorgen dat jouw medische producten naar wens worden vervoerd.

Met ons geavanceerde netwerk van faciliteiten en transporteurs kunnen we jouw medische producten snel en efficiënt afleveren, waar dan ook ter wereld. 

Samen met onze partners leveren wij aan ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, klinieken en drogisten. Van medische apparatuur tot babyvoeding, wij leveren het allemaal. Onze specialisten zorgen voor de supply-chain optimalisatie van jouw zendingen, en verzekeren dat jouw producten op zorgvuldige wijze van A naar B vervoerd worden. 

Healthcare product

 

Kunnen wij je helpen?

We denken graag met je mee aan de beste én efficiëntste oplossing voor het regelen van jouw logistiek. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Roelf Goos

Roelf Goos

Commercial Director Netherlands & Germany