Ga terug Trailer at Warehouse

We verminderen onze CO₂ uitstoot

Samen met onze klanten zijn wij actief bezig met het berekenen van uitstoot en het stellen van realistische doelen voor de toekomst, gebruikmakend van methodologie en goed onderbouwde gegevens. Bij ColliCare Logistics begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste technologische oplossingen te kiezen en de meest milieuvriendelijke routes te plannen.

Wij bieden CO₂ calculaties aan 

Ons ervaren team is gespecialiseerd in het nauwkeurig meten en rapporteren van koolstofemissies. We hanteren de EN16258- en ISO14083-standaarden om te voldoen aan de industrienormen en leveren betrouwbare gegevens waarmee u emissies effectief kunt volgen.

Daarnaast ondersteunen we onze klanten bij het volgen van hun emissies in de gehele supply chain. Door de koolstofvoetafdruk zorgvuldig te monitoren, identificeren we gebieden waar emissies kunnen worden verminderd door bijvoorbeeld over te stappen op zeetransport of luchtvracht, of door het gebruik van elektrische voertuigen om emissies te elimineren. We helpen u graag om uw uitstoot efficiënt te beheren.

Hoe kunnen wij jou helpen en ondersteunen?

 

Om transparantie en controle over zendingen te garanderen, voorzien wij onze klanten van emissiecertificaten en gedetailleerde rapporten voor elke zending. Deze rapporten stellen onze klanten in staat om de milieu-impact van elke zending te beoordelen, geïnformeerde beslissingen te nemen en de voortgang in emissiereductie bij te houden.

Technologische selectie en routeplanning

Onze experts begrijpen het belang van het kiezen van de juiste technologische oplossing en het plannen van routes op basis van de beschikbaarheid van groene brandstofinfrastructuur. We werken nauw samen met onze klanten om specifieke vereisten te evalueren en aanbevelingen te doen voor optimale technologieën en routes die aansluiten bij de duurzaamheidsdoelen van de klant.

We blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in groene brandstofinfrastructuur, zodat klanten toegang hebben tot de meest relevante informatie.

Infrastructuur en Supply Chain Management

Ons team biedt klanten een overzicht van alternatieve voorschriften en beschikbare infrastructuur in alle Europese landen. Door factoren zoals oplaadstations, biogas-/biobrandstofstations en andere infrastructuureisen te analyseren, helpen we onze klanten bij het ontwikkelen en optimaliseren van transportroutes die de efficiëntie maximaliseren en de milieueffecten minimaliseren.

Lorem ipsum
First Last