Ga terug warehouse-gro-skal

We zijn geslaagd voor de Skal-audit

We zijn er trots op te kunnen aankondigen dat we opnieuw geslaagd zijn voor het Skal-certificeringsproces, waardoor we biologische (voedsel)producten kunnen blijven opslaan in onze opslagfaciliteit in Groningen. De certificering is afgeleid van de strenge voorschriften van de Europese Unie voor biologische productie en producten, die worden gecontroleerd door Skal Biocontrole in Nederland.

De SKAL-certificering is een internationaal erkende norm waarmee wordt gecontroleerd of wij voldoen aan de strenge voorschriften en richtsnoeren van de EU voor de behandeling, verwerking en opslag van biologische producten. Deze certificering omvat alle aspecten van onze activiteiten, waaronder de behandeling en opslag van biologische producten, het bijhouden van gegevens en de traceerbaarheid van producten.

Tijdens de controle van dit jaar voldeden we ook aan de eisen om een "eerste geadresseerde" te worden. Dit betekent dat wij ingevoerde biologische producten van buiten Europa mogen ontvangen en een ingangscontrole mogen uitvoeren om te valideren of de ontvangen producten voldoen aan de vastgestelde normen voor biologische producten op basis van markeringen, aanduidingen en hoeveelheden.

Bij ColliCare Logistics BV begrijpen we het belang van de juiste opslag en behandeling van biologische producten, en onze SKAL-certificering zorgt ervoor dat onze klanten erop kunnen vertrouwen dat wij hun goederen veilig en betrouwbaar afleveren. We zijn toegewijd aan duurzaamheid en milieuverantwoordelijkheid, en we streven ernaar om in al onze activiteiten te voldoen aan de hoogste normen voor biologische producten.

The certification logo of Skal Biocontrole, which indicates compliance with the EU's organic production and products regulations.
Auktje Hofstede

Auktje Hofstede

Quality & Development Manager