Ga terug Top 100 Logistiek - NL

Opnieuw een plek in de Top 100 Logistiek Dienstverleners voor ColliCare

Met trots kunnen we aankondigen dat ColliCare Logistics Nederland voor het tweede opeenvolgende jaar een plaats heeft veroverd in de prestigieuze Top 100 Logistieke Dienstverleners van logistiek.nl en BCI Global. In slechts een jaar tijd zijn we gestegen van de 99e naar de 76e plek. 

Op basis van onafhankelijk onderzoek en input van een bedrijf heeft een panel van onafhankelijke experts de indexscore voor deze ranglijst bepaald. De indexscore is voor 70% gebaseerd op kwantitatieve factoren, waaronder omzet in Nederland (25%), het aantal vaste medewerkers (25%) en het aantal vierkante meters opslagruimte in Nederland (20%). De overige 30% is bepaald door scores op zes innovatiethema's, waarbij elk thema 5% van de score vertegenwoordigt. Deze thema's omvatten duurzaam transport en warehousing, inzet van arbeid en scholing, smart warehousing, inzet van ketenregie en digitalisering.

Voor het tweede jaar op rij mochten we een ‘’Best of Class" score noteren voor de innovaties binnen digitale platforms, mede vanwege het omarmen van de mogelijkheden die de markttrend kunstmatige intelligentie (AI) biedt. De integratie van AI in onze processen zorgt voor een hogere efficiëntie van onze werkzaamheden. Ook hebben dit jaar de hoogste score behaald voor innovatieve inzet van arbeid en scholing. Verder verbeterde onze score voor duurzaam warehousing en de inzet van ketenregie.

Uiteraard zijn we erg blij met het behaalde resultaat. Voor het aankomende jaar zijn we vastberaden om onze positie verder te verbeteren en te blijven investeren in de ontwikkeling van innovatieve technologieën en diensten.

Bekijk de volledige top 100 van logistieke dienstverleners hier.