Ga terug ccnl-22-12-10

Nieuwe trailers in Groningen

We blijven onze wegtransportdiensten verbeteren door te investeren in nieuw materieel. Deze maand ontvangen we tien nieuwe KRONE Profi Liner SDF trailers. De eerste trailers zijn vorige week in Werlte (DE) opgeleverd en naar Groningen vervoerd om in gebruik te worden genomen.

Vanuit ons kantoor in Groningen sturen we een vloot van 60 trailers en 30 eigen trucks aan. De tien nieuwe trailers zijn een aanvulling op de huidige trailer vloot. In Europa exploiteert ColliCare Logistics een vloot van ruim 400 trailers welke voornamelijk worden ingezet voor wegtransport  binnen West-Europa en het Verenigd Koninkrijk.

De keuze voor KRONE was voor site manager Jan Willem Teeninga logisch:

“Sinds de oprichting van Nederlandse afdeling van ColliCare Logistics in 2009 hebben wij een goede samenwerking gehad met KRONE. Daarom was het vanzelfsprekend dat we ook deze keer voor KRONE trailers hebben gekozen. Daarnaast is de veelzijdigheid van de Profi Liner voor ons van groot belang, het helpt ons in het kunnen voldoen aan de vereisten van onze verschillende klanten.”

Naast nieuwe trailers zijn we ook druk bezig met het uitbreiden van ons wagenpark. In oktober dit jaar namen we al een nieuwe DAF truck in gebruik, en zijn er nog 5 nieuwe trucks in bestelling. Met deze nieuwe trucks willen we onze (groupage) dienstverlening van de Benelux naar het Verenigd Koninkrijk en Scandinavië uitbreiden.

Jan Willem Teeninga

Jan Willem Teeninga

Site Manager Groningen
 
ccnl-22-12-1
ccnl-22-12-2
ccnl-22-12-6
ccnl-22-12-5