Ga terug IMG_2080

Nieuw kantoor in Schiedam

Per 7 november 2022 is ons operationele zeevracht kantoor verhuist van Maassluis naar Schiedam. Met deze verhuizing hopen we extra ruimte te creëren voor de groei van onze multimodale dienstverlening.

Sinds augustus 2011 waren we gevestigd in Maassluis met een kantoor dat zich focust op overzees container transport, zowel Europees als wereldwijd. Door de grote groei van onze zeevracht diensten in de afgelopen jaren, is ook het aantal medewerkers gestationeerd in het kantoor in Maassluis in een rap tempo gegroeid. Om de verwachtte groei van onze multimodale diensten aan te kunnen hebben we besloten om naar een groter kantoorpand in Schiedam te verhuizen.

Het nieuwe kantoor in Schiedam biedt mogelijkheden om in de toekomst onze multimodale dienstverlening verder te blijven ontwikkelen. Vooral nu de CO₂ uitstoot van transporten steeds belangrijker wordt voor klanten, blijven wij focussen op multimodale oplossingen.

De afgelopen maanden is ons team druk bezig geweest met de voorbereiding van de verhuizing naar het nieuwe kantoor, en vorige week hebben we de verhuizing van de operationele zeevrachtafdeling naar het nieuwe kantoor in Schiedam succesvol afgerond.

Ons nieuwe adres in Schiedam is als volgt:

Sandvikstraat 35 (6e etage)
3125 BW Schiedam
Nederland