Ga terug DSC08386

Nieuw distributiecentrum in Kløfta

Wij hebben onze intrek genomen in een nieuw en groter distributiecentrum in Kløfta, in de buurt van Oslo. Het nieuwe terminal heeft een oppervlakte van 11.300 m² en wordt de verbindende factor voor ons binnenlands distributie netwerk in Noorwegen.

De nieuwe locatie aan de noordkant van Oslo maakt het mogelijk om laat in de middag naar de verschillende Noorse districten te vertrekken. Dit geeft onze klanten meer flexibiliteit om laat binnenkomende orders van hun klanten te verwerken.

De voormalige distributieterminal in Skedsmokorset voldeed niet langer aan onze behoeften, en de nieuwe terminal biedt de mogelijkheid om hoogwaardige binnenlandse diensten te leveren. Alles is geregeld voor efficiënt transport naar heel Noorwegen, zowel naar de B2B- als de B2C-markt. Hierdoor kunnen onze klanten uit andere delen van Europa hun klanten in Noorwegen efficiënter bedienen via onze linehaul oplossing via weg en zee van Nederland naar Kløfta, en vanuit ons nieuwe binnenlandse distributiecentrum naar heel Noorwegen.

60 docks
32 overdekte docks
11,300 m² faciliteit
1,800 m² kantoorruimte
 

Wil je meer weten over onze linehaul service naar Noorwegen, gecombineerd met onze binnenlandse distributie oplossingen voor zowel B2B als B2C zendingen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, ons sales team helpt je graag bij het vinden van een oplossing voor Nordic Distributie.

 
Roelf Goos

Roelf Goos

Commercial Director Netherlands & Germany