Ga terug ColliCare trailer is loaded upon a flatcar (TOFC)

Multimodale oplossingen van en naar Scandinavië

Duurzaamheid is erg belangrijk voor ons, hierom zijn wij hard aan het werk om duurzame en effectieve multimodaal transport aan te bieden tussen Nederland en Scandinavië. Als je kiest voor onze multimodale transport services, kan je ons helpen de ecologische voetafdruk te verkleinen en bij te dragen aan een groenere toekomst.

Ons uitgebreide transportnetwerk biedt jou multimodale oplossingen aangepast op jouw behoeftes. Of je nou kiest voor deur-tot-deur levering of bij de door jou gekozen terminal, zijn wij er om te helpen bij jouw vereisten.

Ter aanvulling van onze bestaande shortsea opties met voor- en natransport diensten naar Scandinavië, bieden wij nu ons gloednieuwe initiatief, een trailer trein service tussen Coevorden (Nederland) en Malmö (Zweden). Dit alternatief  biedt een significante bijdrage aan het verminderen van de COuitstoot en zorgt voor een groenere manier voor het transporteren van jouw vracht van en naar Scandinavië. Wij breiden graag deze treinservice samen met onze partners uit naar meerdere steden in Zweden.

Bijvoorbeeld, Voor een volle vrachtwagenlading van Groningen naar Göteborg bieden we je de mogelijkheid om gebruik te maken van ons multimodale transport tussen Scandinavië en Nederland. Door gebruik te maken van onze multimodale oplossing kun je tot 46% besparen op de totale CO2-uitstoot tussen Groningen en Göteborg. Dit komt doordat onze oplossing een combinatie is van spoor- en wegvervoer, in tegenstelling tot alleen wegvervoer.

Meer informatie over onze transportservice tussen Nederland en Scandinavië? Neem gerust contact met ons op. wij bespreken graag met jou de mogelijkheden die beschikbaar zijn bij ColliCare Logistics, en bieden hierbij de meest efficiënte en duurzame multimodale oplossing voor jouw vracht.

 

Jan Willem Teeninga

Jan Willem Teeninga

Site Manager