Ga terug ldv-top100-header

We staan in de Top 100 Logistiek Dienstverleners

Met trots kunnen we aankondigen dat ColliCare Logistics Nederland dit jaar in de Top 100 Logistiek Dienstverleners van logistiek.nl en BCI Global staat. Als nieuwe binnenkomer hebben we de 99e plek behaald. Deze prestatie markeert onze toewijding, expertise en ontwikkeling van innovatieve logistieke oplossingen.

De Top 100 Logistiek Dienstverleners dient als benchmark voor de toonaangevende spelers in de logistieke sector, en bestaat al meer dan 20 jaar. Op 6 juni 2023 werd de nieuwste editie van de lijst onthuld in Amersfoort. De lijst is gebaseerd op onafhankelijk onderzoek, waarbij de input van bedrijven wordt meegenomen in de beoordeling. Een panel van onafhankelijke experts beoordeelt deze innovaties, waarbij de resultaten bijdragen aan de indexscore.

De indexscore bestaat voor 70% uit kwantitatieve factoren, waaronder omzet in Nederland (25%), het aantal vaste medewerkers (25%) en het aantal vierkante meters opslagruimte in Nederland (20%). De overige 30% wordt bepaald door de scores op zes innovatiethema's, waarbij elk thema 5% van de score vertegenwoordigt. Deze thema's omvatten duurzaam transport en opslag, inzet van personeel en training, slimme opslag, supply chain management en digitalisering.

Bij ColliCare Logistics zijn we trots op onze rol als uitdager en specialist. We geloven dat ware innovatie en groei voortkomen uit het buiten de gebaande paden denken en het uitdagen van traditionele logistieke processen. Met een passie voor probleemoplossing en toewijding aan het leveren van op maat gemaakte logistieke oplossingen, streven we voortdurend naar innovatie en duurzaamheid. Onze focus op digitalisering heeft ons zelfs de erkenning opgeleverd als 'best in class' op dit gebied.

Het behalen van plek 99 als nieuwkomer op de Top 100 Logistiek Dienstverleners is een belangrijke mijlpaal voor ons. Het inspireert ons om nieuwe hoogten te bereiken en bevestigt onze toewijding om uitstekende logistieke oplossingen te bieden. Terwijl we onze aanwezigheid, expertise en samenwerkingen blijven uitbreiden, kijken we ernaar uit om nieuwe uitdagingen aan te gaan en positieve veranderingen in de branche te stimuleren.

 

scorecard-2023.png
Profile photos

We zijn enorm trots om een plaats in de Top 100 Logistiek Dienstverleners te hebben bemachtigd. Deze erkenning onderstreept onze positie als uitdager en specialist binnen de Nederlandse transport sector.

Roelf Goos Commercial Director Netherlands & Germany