Ga terug collicare-logistics-b-v--verhuist-naar-nieuw-pand-op-westpoort-groningen-business-park

ColliCare Logistics B.V. verhuist naar nieuw pand op Westpoort Groningen Business Park

ColliCare is uit haar jasje gegroeid op de huidige locatie en daarom is besloten om een nieuw warehouse plus kantoren te bouwen in Groningen.
 

“We zijn zeer enthousiast over dit project, en iedereen kijkt uit naar de verhuizing”, zegt Frits Potze, Algemeen Directeur van ColliCare Nederland.
 
De intentie is geweest om een onderkomen te gaan bouwen dat past binnen het bestemmingsplan en ook de verdere groei van ColliCare kan faciliteren.  Dit is een mooie opsteker voor Westpoort Groningen omdat er een mooi internationaal bedrijf op het Business Park bijkomt.
 
De bouw van het warehouse is gestart in maart en eerste heipaal is op  9 mei geslagen.  Oplevering moet plaatsvinden  per 1 november 2017.
 
“Bouwgroep Noord B.V. uit  Drachten is specialist in het bouwen van logistieke centra en heeft het contract in de wacht gesleept.  Het gebouw is een modern, state-of-the-art warehouse van 2500 m2 met een kantoorruimte van 600 m2” zei Potze.
 
Het warehouse zal gebruikt worden als overslagloods voor groupage lading en tevens een strategisch warehouse voor nationale en internationale klanten omvatten.

"Bijvoorbeeld verwelkomen wij E-commerce bedrijven die naast opslag ook toegevoegde waarde activiteiten nodig hebben. Tevens kunnen wij retailers ontzorgen, die een hub nodig hebben dichtbij Groningen stad voor de ‘last mile’”.