Ga terug A van der Stek truck driving with a ColliCare container at the Maasvlakte, Rotterdam, Netherlands.

We versterken onze trucking afdeling met de overname van Van der Stek Transport

Wij zijn blij te kunnen aankondigen dat wij per 1 maart 2023 van der Stek Transport overnemen, een container transporteur gevestigd in Strijen. Het bedrijf heeft een goede reputatie voor het leveren van hoogwaardige voor- en natransportdiensten en werkt al vele jaren samen met ons bedrijf.

Met deze overname zetten we de jarenlange samenwerking tussen van der Stek Transport en ColliCare Logistics voort. Het bedrijf levert sinds 2011 diensten voor onze zeevrachtklanten die van en naar Nederland verschepen. Door de overname komen het huidige materieel en de medewerkers, die voorheen door van der Stek Transport werden beheerd, onder ons beheer van het kantoor van ColliCare Logistics in Schiedam.

Stef Kluiters, director Sea at ColliCare Logistics BV
Stef Kluiters, directeur zeevracht bij ColliCare Logistics BV

"We zijn verheugd om aan te kondigen dat we onze samenwerking met van der Stek Transport uitbreiden en hun diensten volledig onderbrengen onder de paraplu van ColliCare Logistics," stelt Stef Kluiters, directeur zeevracht van ColliCare Logistics BV. "Door deze overname kunnen wij onze positie in de markt verder versterken en een uitgebreider pakket aan logistieke diensten aanbieden aan onze klanten."

"Wij zijn verheugd de krachten te bundelen met ColliCare Logistics en voort te bouwen op onze jarenlange samenwerking", zegt Freek van der Stek, directeur en eigenaar van van der Stek Transport. Van der Stek Transport is een logistiek familiebedrijf dat sinds 1921 een reputatie heeft opgebouwd in het leveren van uitstekende voor- en natransportdiensten aan klanten van en naar de havens van Rotterdam, Moerdijk en Antwerpen.

De overname van Van der Stek Transport biedt onze klanten en ons extra capaciteit voor het voor- en natransport van containers die aankomen of vertrekken naar de havens van Rotterdam, Moerdijk en Antwerpen.

Lees hier meer over onze zeevrachtopties.

Stef Kluiters

Stef Kluiters

Director Sea