Ga terug Flood in Norway

Vertragingen door storm en overstromingen in Noorwegen

Hevige regenval en aardverschuivingen in het zuidoosten van Noorwegen zorgen voor grote uitdagingen en vertragingen in onze leveringen. 

We ervaren momenteel grote uitdagingen als gevolg van de storm Hans. Op dit moment kunnen we geen goederen leveren ten noorden van Trondheim, Molde, Ålesund en Nordfjord, in grote delen van de provincie Innlandet, Valdres en Hallingdal.

Ook West-Noorwegen is getroffen, hier zijn verschillende delen van het spoorwegennet gesloten. Op sommige plaatsen zijn wegen weggespoeld door aardverschuivingen, het zal tijd kosten om deze te herstellen. Op dit moment is het onduidelijk wanneer we kunnen terugkeren naar normale levertijden in bovengenoemde gebieden.

Overmacht

Storm Hans wordt beschouwd als een geval van overmacht, het ligt buiten menselijke controle. Helaas maakt de huidige situatie het onmogelijk om goederen te leveren volgens de gemaakte afspraken in de getroffen gebieden. Al onze transportdiensten vallen onder overmacht tot nader order. 

De ontwikkelingen met betrekking tot de storm kunnen gevolgd worden op de websites van De Noorse Wegendienst and Banenor (in het Noors).

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over het transport van uw goederen.