Ga terug A collage showing different services provided by ColliCare through road, sea, air, storage and delivery of goods

Succesvolle ISO-audit ColliCare Logistics

ColliCare Logistics BV in Nederland heeft in iets meer dan een jaar tijd hun derde certificering aan hun kwaliteitsprogramma toegevoegd. Na IFS Logistics en SQAS in 2014 is een nieuwe mijlpaal bereikt, ISO 9001-2008 certificering.

ColliCare Logistics BV heeft koers gezet om hun kwaliteitsprogramma naar een hoger niveau te tillen. Ondersteund door een duidelijke visie om onderscheidend en betrokken te zijn als logistieke partner voor de branche. De nieuwe certificering is opnieuw een bevestiging dat het bedrijf op de goede weg is.

Het kwaliteitsmanagementsysteem wordt bedrijfsbreed toegepast, extern om de kwaliteit in de hele logistieke keten te waarborgen en intern om de huidige en toekomstige groei te faciliteren. Continu verbeteren is de manier om op korte en lange termijn aan de eisen en wensen van de klant te voldoen en waar mogelijk hun verwachtingen te overtreffen.