Ga terug ColliCare_Logistics_opens_office_in_Poland_Gdynia_Editorial_Use_Only

ColliCare Logistics opent kantoor in Polen

We zetten de groei van ColliCare Logistics door in belangrijke internationale markten. In het begin van 2022 openden we een nieuw kantoor in Gdynia, Polen.

Gdynia is een belangrijk punt van internationale handel en logistiek tussen Azië, Europa en Scandinavië. Onze logistieke oplossingen passen perfect in deze locatie en mogelijkheden.


 

Het ColliCare-kantoor in Polen zal concurrerende transportoplossingen bieden en een alternatief voor een betere bescherming van het milieu. We richten ons op meer ecologische logistieke oplossingen. Door bijvoorbeeld een containerlading van Polen naar Noorwegen over zee te vervoeren, in plaats van met een vrachtwagen met oplegger, kunnen we de uitstoot van koolstofdioxide met 71% verminderen.

CC - statistics green Poland - Norway - in Engl.jpg

 

In Polen zullen wij zee-, spoor-, weg- en multimodale vervoersdiensten aanbieden, met de nadruk op de meest ecologische oplossingen. Er bestaat al een netwerk van short sea verbindingen in Europa, waar Nederland ook aan is verbonden.

ColliCare_Poland_short_sea_routes (2).png

 

Ons team in Polen zal onze klanten ook ondersteunen bij de inklaring. Het is een zeer belangrijk onderdeel van de logistiek, vooral tussen Polen en Noorwegen, maar ook andere landen buiten de Europese Unie.

 

Maak kennis met ons hele Poolse ColliCare team. Zij staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

We zijn blij u onze nieuwe Managing Director in Polen te kunnen voorstellen - Jesper Hansen. Jesper heeft al een nieuw team op zijn plaats, met 3 lokale, ervaren collega's die Polen en de markt goed kennen. Het nieuwe team staat klaar om te zorgen voor onze nieuwe en bestaande zakenpartners.

cdkp-457-2.jpg
 

Jesper Hansen, Managing Director Poland

Wij volgen de Poolse markt al jaren en wij kennen die zeer goed. De Poolse economie ontwikkelt zich dynamisch en heeft, naar onze mening, goede vooruitzichten. Wij werken al lange tijd samen met klanten uit Polen, maar voornamelijk vanuit ons Noorse hoofdkantoor. Nu bouwen wij in Gdynia aan ons team van lokale specialisten om nog toegankelijker te zijn voor Poolse klanten en hen moderne, milieuvriendelijke transportoplossingen te bieden naar Scandinavië en de rest van de wereld.

 

Ook verwelkomen Piotr Kaleńczuk aan boord - een ervaren Sales Manager die de Poolse markt zeer goed kent.

Piotr Kalenczuk.jpg
 

Piotr Kaleńczuk, Sales Manager

Ik ben erg blij dat ik het internationale ColliCare team kan vervoegen. Ik ben ervan overtuigd dat onze transportoplossingen zullen worden gewaardeerd door de Poolse markt. De nieuwe Poolse vestiging is een waardevol, belangrijk en betrouwbaar onderdeel van de ColliCare Group. Nu bouwen we in Gdynia aan ons team van lokale specialisten voor Poolse klanten en bieden we hen moderne, milieuvriendelijke transportoplossingen naar de Scandinavische landen en de rest van de wereld.


 

Ons nieuwe kantoor wordt gevestigd in de buurt van de haven van Gdynia. Bent u op zoek naar betrouwbare logistieke oplossingen van en naar Polen? Neem dan contact met ons op!

Piotr Kaleńczuk

Piotr Kaleńczuk

General Manager Poland