Ga terug collicare-behaalt-aeo-vergunning

ColliCare behaalt AEO vergunning

ColliCare Logistics, logistiek dienstverlener en supply chain expert uit Leek, heeft onlangs de vergunning Authorised Economic Operator (AEO) ontvangen. Een vergunning AEO wordt afgegeven door de douane als het bedrijf aan een aantal vastgestelde criteria voldoet en biedt diverse voordelen in het handelsverkeer. 
 

In een reactie geeft managing director Frits Potze aan dat hij en zijn team verheugd zijn met de vergunning:

"We zijn enorm blij met deze mijlpaal. Sinds de oprichting van ColliCare in 2007 zijn we voortdurend bezig met optimalisatie van onze processen op administratief, veiligheids- en operationeel gebied. Ons doel is om zoveel mogelijk waarde toe te voegen aan de totale supply chain van onze klanten. Deze vergunning zorgt voor een nog snellere en efficiëntere service en moedigt ons aan om onze processen iedere dag weer te blijven optimaliseren.”

De verstrekking van een vergunning AEO is in het Noorden nog vrij uniek; er zijn slechts enkele bedrijven die aan de gestelde criteria voldoen. De vergunning werd tijdens een feestelijke bijeenkomst dan ook persoonlijk overhandigd door de douane.

Deze feliciteerde ColliCare met het behaalde resultaat en gaf aan terug te kijken op een fijne en transparante samenwerking.