Camilla Skjervold

Camilla Skjervold

CMO - Chief Marketing Officer

De nieuwe privacyverordening van de EU is in mei 2018 in werking getreden. De verordening vereist dat bedrijven die persoonsgegevens verwerken, dit zo veel mogelijk doen op basis van toestemming.

We doen er alles aan om relevante informatie naar onze klanten en relaties te sturen. Daarvoor is het wenselijk dat we naast de naam en contactgegevens van uw bedrijf ook je contactgegevens, d.w.z. naam, titel, e-mailadres en telefoonnummer, opslaan in onze database. 

Als je wilt worden opgenomen in onze mailinglijst en nieuwsbrieven en andere mailings wilt ontvangen die betrekking hebben op een of meer van de volgende onderwerpen:

  • marketingcommunicatie
  • informatie over onze diensten
  • verkoopactiviteiten
  • evenementen
  • onderzoeken
  • antwoorden op formulieren die u naar ons hebt verzonden
  • informatie in verband met vacatures
  • en alle andere communicatie in verband met een klantrelatie met ons

 ...dan hebben wij je toestemming nodig

Door deze e-mail met 'Ja' te beantwoorden of door het onderstaande formulier in te vullen, stem je ermee in dat ColliCare Group je persoonlijke informatie kan gebruiken voor mailings – zodat je informatie van ons blijft ontvangen.

Na 25 mei 2018 ontvang je geen nieuwsbrieven meer van ons als we daarvoor geen toestemming van jou hebben gekregen.
 
ColliCare Group neemt je privacy serieus en verwerkt je persoonlijke gegevens op een veilige en verantwoorde manier.

 

Klantenservice +31 (0)88 - 2009900 Bereikbaar van 08:00 tot 17:00
 
Verwerkingsverantwoordelijke

ColliCare Group is de verwerkingsverantwoordelijke en beheerder van uw persoonsgegevens die zijn opgeslagen in de databases van ColliCare Group.

Waar wordt de informatie voor gebruikt?

We doen er alles aan om relevante informatie naar onze klanten en relaties te sturen. Daarvoor is het wenselijk dat we uw contactgegevens opslaan in onze database.

Wordt privacy-informatie aan anderen doorgegeven?

Nee, wij delen uw privacy-informatie niet met externe derden derden.

Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt door ColliCare Group, en worden niet gedeeld met of doorgegeven aan externe partijen.

Je rechten

U geeft uw toestemming vrijwillig. U hebt het recht om de toestemming te allen tijde in te trekken. Op elk moment heeft u ook het recht uw persoonsgegevens in te zien, of om uw persoonsgegevens te laten corrigeren of schrappen.

Hoe lang worden de persoonsgegevens bewaard?

Je persoonsgegevens worden opgeslagen zolang u gekoppeld wilt zijn aan onze informatiediensten, d.w.z. zolang je toestemming actief is.

Je kunt zich actief afmelden of je toestemming intrekken, hier op deze pagina of door een e-mail te sturen naar:  [email protected]