Ga terug Banner for England

ColliCare opent nieuwe vestiging in Verenigd Koninkrijk!

ColliCare vestigt zich met een eigen sales en operations kantoor in Erith, Londen. De diensten die centraal staan bij deze nieuwe vestiging, zijn internationaal vrachtvervoer over zee, lucht en weg van/naar Scandinavië, Turkije, Polen, de Baltische Staten, de Benelux en Azië. Ook worden lokale diensten zoals douane, opslag en distributie aangeboden.

ColliCare legt de focus op de totale supply chain en heeft al meer dan 16 jaar ervaring in het leveren van slimme logistieke oplossingen. 

Een nieuw team zal actief zijn in het Verenigd Koninkrijk om huidige en nieuwe klanten te bedienen. Cem Turkdonmez wordt de Managing Director van de nieuwe vestiging. Turkdonmez heeft uitgebreide ervaring in de internationale logistiek en is al enkele jaren werkzaam bij ColliCare.

Cem-Turkdonmez

“We hebben al klanten en partners in het Verenigd Koninkrijk en zijn nu aan het kijken naar de mogelijkheden om deze business verder te laten groeien. Er is een groot potentieel binnen de ColliCare Group, we zijn vol vertrouwen dat we transport en logistieke oplossingen kunnen leveren die interessant zijn voor in het Verenigd Koninkrijk gevestigde bedrijven.

Cem Turkdonmez Managing Director UK
Onze sterkste gebieden zijn de Nordics, Nederland, de Baltische staten en Turkije. Via onze afdelingen in China en India, kunnen we ook unieke kostenbesparende logistieke oplossingen aanbieden aan de Britse markt.

 

Voor meer informatie, neem gerust contact op:

Cem Turkdonmez
Managing Director UK
+44 (0) 7312041012
[email protected]