Ga terug ColliCare employee at the rail station, surrounded by vagons

Nieuwe treinverbinding naar Italie

We introduceren een nieuwe spoorverbinding van Rotterdam naar Noord-Italië. Met dagelijkse vertrekken vanuit Rotterdam naar diverse locaties in Noord-Italië, waaronder Milaan / Melzo, Padua, Genua en Modena. Deze verbinding is geschikt voor verschillende vrachtbehoeften, waaronder volledige container lading (FCL), minder dan een container lading (LCL) en ook temperatuurgeregelde containers.

​​​​​​​

De voordelen van het kiezen van spoorvervoer boven wegvervoer is dat het goedkoper is dan regulier wegvervoer en een milieuvriendelijk alternatief. U kunt tot 772 kg CO²-uitstoot besparen door de vracht per spoor te vervoeren in vergelijking met vervoer over de weg. En met onze transittijden van 2 tot 3 dagen zal de vracht geen vertraging oplopen in vergelijking met het reguliere wegtransport.

Deze nieuwe verbinding maakt het mogelijk om onze zeevaartdiensten te combineren met spoordiensten over land voor vrijwel alle inkomende vracht in de havens van Rotterdam en Antwerpen. Zo zorgen we dat we jouw goederen zo milieuvriendelijk mogelijk kunnen vervoeren en het bedrijf helpen zijn duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken.

Wil je een offerte ontvangen voor onze spoorverbinding naar Italië?

Vraag een offerte aan