Ga terug Traffic manager to Gothenburg | ColliCare Sweden

Nieuw kantoor in Jönköping

We zetten onze ontwikkelingen in Zweden en de Scandinavische regio door, en hebben 1 oktober een nieuw kantoor geopend in Jönköping. Ons kantoor in Jönköping zal deel uitmaken van ColliCare Logistics AB en zal zich richten op transportoplossingen in de Nordics. Het kantoor is een uitbreiding op de al bestaande kantoren in Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland.

Onze Zweedse ontwikkelingen

In de eerste helft van 2021 zagen we een omzetstijging van 50% ten opzichte van 2020. De prognose voor 2021 laat een versterkt resultaat zien van 310 miljoen SEK. We hebben 42 medewerkers in Zweden, en dit wordt uitgebreid met nieuwe Zweedse afdelingen.

Eerder in 2021 openden we een kantoor in Sundsvall, met drie medewerkers. De belangrijkste focus voor Sundsvall is binnenlands transport in Zweden, en daarnaast ook andere transportdiensten. Ons kantoor in Göteborg is deze zomer ook verhuisd naar een nieuw en groter pand in Göteborg.

Eerder dit jaar tekende de Zweedse meubelketen Mio bij ColliCare Logistics voor  vrachtoplossingen van de Baltische staten naar Zweden en distributie naar al hun winkels. 

Als ColliCare Logistics willen wij de natuurlijke keuze zijn als het gaat om flexibele en op maat gemaakte distributie, met hoge kwaliteit en ervaring in de Scandinavische markt. Aanvullende diensten zijn import en export over zee, door de lucht, per spoor en over de weg.

Focus op Nordics transportoplossingen

Mats Lindahl zal het nieuwe kantoor in Jönköping leiden. Hij bekleedde onlangs nog een functie als productmanager bij Agility. De rest van het team in Jönköping bestaat uit Greger Szepesvari, David Bergström en Marie Lagerström, die alle drie een lange ervaring in de logistiek hebben en bij Agility verschillende Nordics transportoplossingen effectief hebben opgebouwd. Zij werken al vele jaren nauw samen met onze vestigingen in Noorwegen en hun binnenlandse distributieafdeling.

Het team in Jönköping heeft een lange en solide ervaring in Scandinavische distributie, het is spannend dat alle drie hebben gekozen om deel uit te maken van ons in ColliCare.
 

Het team in Jönköping kijkt ernaar uit om deel uit te maken van de ColliCare Logistics Group. Het stelt ons in staat om ons uitgebreide netwerk te gebruiken, wat ons in staat stelt om een nog efficiëntere en meer op maat gemaakte distributie aan te bieden binnen de Scandinavische markt.  - Mats Lindahl, Product Manager bij ColliCare Logistics AB.

svenskene gruppebilde6.jpg
Photo; from the left Greger Szepesvari and Mats Lindahl,

 

We kennen Mats en zijn team al enkele jaren, via de distributiesamenwerking met Agility, en ons Noorse bedrijf. Het is dus zeer inspirerend en opwindend dat we ze alle drie naar ons hebben overgebracht. Het geeft ons een zeer zelfverzekerd en gefocust gevoel op een nieuw zakelijk gebied. Ik kijk ernaar uit om dit najaar van start te gaan met ons kantoor en onze service. - Micke Kristiansson, algemeen directeur van ColliCare Logistics AB