Wat wij je als starter op de arbeidsmarkt kunnen bieden

Ben jij onze volgende pas afgestudeerde collega?

Kom bij ons werken en bouw mee aan toekomstgerichte logistieke oplossingen en het creëren van nieuwe spannende zakelijke kansen!

Als medewerker bij ColliCare Logistics zul je - samen met al je nieuwe collega's - onze meest waardevolle bron zijn!

Benieuwd naar je eerste baan?

 

ColliCare Logistics is een logistieke dienstverlener die momenteel gevestigd is in 13 landen en snel groeit, waarbij we ons in 2022 al in nieuwe markten hebben gevestigd.

De groei en ontwikkeling van ColliCare gaat snel, dit komt door een bedrijfscultuur die nieuwe ideeën en nieuw denken aanmoedigt. We hebben jou nodig in het team om de projecten waar we mee bezig zijn af te ronden en te verbeteren, en om nieuwe projecten en zakelijke ideeën te creëren.

Je bent recent afgestudeerd van een relevant mbo-, hbo- of wo-opleiding met frisse en up-to-date kennis en manier van denken. We hebben slimme mensen, goede handen en nieuwe ogen nodig voor de logistieke oplossingen van morgen. Samen vinden we de beste oplossingen.

Je krijgt de kans om te werken met uitdagende taken in een internationale omgeving, we beloven je een steile leercurve en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor je eerste baan? Neem contact met ons op!

  • uitdagende projecten en taken
  • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling 
  • nationaal en internationaal werkveld
  • leuke collega's
  • samenwerken met verschillende landen en afdelingen
ria-2

Als student is flexibiliteit om te werken rond je studieschema belangrijk, ColliCare liet me dit toe.

Hier zijn we een team, en is het natuurlijk voor iedereen om te helpen wanneer je werklast te zwaar wordt. Altijd iets nieuws te leren en van te groeien houdt me op zoek naar het werk. Dus, maandag blues? Geen kans!

Ria Jani Student - Marketing