Wat wij je als student kunnen bieden

Volg je een studie en ben je op zoek naar een stage in de logistieke sector?

Kom bij ons stage lopen en bouw mee aan toekomstgerichte logistieke oplossingen en creëer nieuwe spannende zakelijke kansen tijdens je stage!

Als stagiair bij ColliCare Logistics werk je mee met het team en maak je kennis met alle ins en outs van de logistieke sector!

ColliCare Logistics Nederland is een erkend leerbedrijf volgens het samenwerkingsverband beroepsonderwijs-bedrijfsleven (SBB). Dit betekent dat je bij ons vmbo-leerling of mbo-student een werken-leren traject (BBL of BOL) kunt doen.

sbb-logo-rgb.svg

 

Benieuwd naar je eerste stap in het bedrijfsleven?

ColliCare Logistics is een logistieke dienstverlener die momenteel in 13 landen gevestigd is en snel groeit.

Groei en ontwikkeling gaan snel bij ColliCare, waar een cultuur heerst van het aanmoedigen van nieuwe ideeën en nieuwe denkwijzen. Dit geeft je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tijdens je stage op een van onze afdelingen. 

Je krijgt de kans om te werken aan spannende taken in een internationale omgeving, we beloven je een steile leercurve en persoonlijke ontwikkeling. Je supervisor zal je door het proces begeleiden en ervoor zorgen dat je praktijkervaring opdoet.

Iets voor jou? Neem contact met ons op!

Bij ColliCare Logistics krijg je:

  • uitdagende kansen en taken
  • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • werken in een internationaal werkveld
  • leuke collega's
  • de mogelijkheid om samenwerken met verschillende kantoren en afdelingen
ria-2

Als student is flexibiliteit om te werken rond je studieschema belangrijk, ColliCare liet me dit toe.

Hier zijn we een team, en is het natuurlijk voor iedereen om te helpen wanneer je werklast te zwaar wordt. Altijd iets nieuws te leren en van te groeien houdt me op zoek naar het werk. Dus, maandag blues? Geen kans!

Ria Jani Student - Marketing