Ervaren en op zoek naar nieuwe uitdagingen?

Misschien heb je ervaring in de logistieke sector en kun je direct aan de slag in een van onze functies. Of je hebt ervaring uit andere branches en draagt bij aan een nieuwe manier van werken en ontwikkelen.

Kijk direct of we een functie hebben die bij je past!

Zet de volgende stap in je carriere!

Ruime ervaring, een brede en gevarieerde deskundigheid en een aantal jaren op zak - dan denken wij dat je onderweg de nodige kennis en know-how hebt opgedaan en veel kunt bijdragen bij ColliCare Logistics.

 

Een tip voor je sollicitatie:

  • Wees eerlijk, je bent een senior medewerker.

  • Vertel ons over de laatste 15 jaar, en wat u hebt bereikt, gedaan en geleerd.

  • Vertel ons wat je sterke punten en drijfveren zijn.

  • Nieuwe kennis vermengd met eerdere ervaringen en zekerheid in een functie geeft vaak goede resultaten.

Als we allemaal hetzelfde denken, dan is er niet genoeg denkwerk - we willen breed scala van ideeën en diversiteit!

Wij geloven dat het een waardevol is een mix te hebben van mensen van verschillende leeftijden, met verschillende basis van ervaring en vaardigheden - vooral wanneer we samen de manier waarop we werken, de diensten die we aanbieden, en de logistieke oplossingen van morgen moeten ontwikkelen.

ashish

Ik heb 8 jaar ervaring in de logistieke sector, waarvan de laatste 4 jaar bij ColliCare Logistics India. Ik ben dankbaar voor de steun van het management in India en het hoofdkantoor in Noorwegen om dit mogelijk te maken dankzij een soepele communicatiestroom en de operaties maken geografisch geen probleem.

Ik waardeer de mogelijkheden om te leren en de kans om mijn vaardigheden en expertise te tonen, waardoor ik mijn zelfvertrouwen en persoonlijke ontwikkeling kan opbouwen.

Rikita Arya Executive – Sales Coordination