Wat wij je kunnen bieden als chauffeur

Ben jij onze nieuwe collega?

Als ColliCare-chauffeur ben je een belangrijke medewerker die bij onze klanten langs komt om goederen op te halen en af te leveren.

Bij ColliCare Logistics zijn onze medewerkers onze grootste hulpbronnen, ongeacht waar in de organisatie je werkt want elke rol en taak is van even groot belang.

Benieuwd naar je volgende baan als chauffeur bij ColliCare?
 

Als chauffeur bij ColliCare ben je onze directe vertegenwoordiger bij onze klanten op locatie. We zijn er trots op dat we een goede klantenservice hebben en het is belangrijk dat je goede relaties creëert, professioneel, netjes en servicegericht bent in het ontmoeten van onze klanten.

We hebben onze eigen operationele systemen om onze eigen opdrachten, leveringen en het dagelijkse logboek op te volgen. Als chauffeur bij ColliCare ben je ons contactpersoon en vertegenwoordig je ons bij de klanten. Daarom krijg je van ons:

  • een uitdagende en gevarieerde baan;

  • een competitief salaris met goede arbeidsvoorwaarden;

  • een goede & internationale werkomgeving;

  • een nette truck;

  • benodigde opleidingen & trainingen zoals Code 95;

 

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op, we kijken er naar uit om met je te praten!

Kristine

Ik ben derdejaars student Shipping Management aan de NTNU in Ålesund en stagiair op de overzeese afdeling bij ColliCare Logistics. Ik ben hartelijk ontvangen bij het overzeese team!

Ik krijg training in operations, heb mijn eigen verantwoordelijkheden en ik heb tijd om aan mijn bachelorscriptie te werken over zelfstandige schepen. Een zeer leerzaam en interessant stageplek.

Kristine Kjellsen Trainee - Oversea