Multimodaal transport, logistieke oplossingen en vrachtvervoer van ColliCare.

Vraag ons!

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.

 

Multimodale oplossingen

Europa is een belangrijk werkgebied van ColliCare. Wij transporteren goederen in trailers en containers als onderdeel van ons multimodale concept. Onze bestemmingen omvatten onder andere Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland, Rusland, de Baltische staten, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Portugal, IJsland en Ierland.

Wij werken voor diverse fabrikanten, handelsmaatschappijen, exporteurs en importeurs van verpakte en onverpakte goederen. Met onze uitgebreide ervaring en expertise proberen wij een waardevolle sparringspartner te zijn voor onze klanten.

Dankzij onze intensieve onderlinge samenwerking met Expeditie, Warehousing/Opslag, Koerier/Express en Distributie maken wij het mogelijk om de beste multimodale oplossingen te creëren voor uw logistieke keten.

Voor verschillende klanten/partners hebben we doorslaggevende veranderingen geïntroduceerd.

Door verder te kijken dan naar de gebruikelijke oplossingen, vinden we nieuwe manieren om klanttevredenheid, service of kwaliteit te vergroten en om kosten verder te verlagen.

 

 

Hoe realiseren wij de beste oplossingen?

  • constante monitoring van de Europese goederenstromen stelt ons in staat om onze klanten te helpen en ze te wijzen op nieuwe mogelijkheden.

  • Wij optimaliseren en controleren onze doorlooptijden ten opzichte van de diverse modaliteiten.

  • Wij voeren uitgebreide analyses van de totale kosten uit.

  • Wij maken milieueffecten zichtbaar in verschillende scenario’s.