Wil je goederen exporteren naar het Verenigd Koninkrijk of goederen importeren uit het Verenigd Koninkrijk? Bij ColliCare Logistics kunnen we volledige vrachtwagenladingen, deelladingen en stukgoed van en naar het Verenigd Koninkrijk voor je verzorgen. Onze operationele en douane teams zijn ervaren in het creëren van soepele logistieke goederenstromen na de harde Brexit van januari 2021.

De andere kant van het kanaal

Het Verenigd Koninkrijk is een van de grootste exporteurs van goederen ter wereld, dit vereist een nauwkeurig en betrouwbaar logistiek netwerk. ColliCare Logistics heeft dagelijkse vertrekken voor volledige vrachtwagenladingen (FTL), deeltruckladingen (LTL) en groupage tussen Europa en het Verenigd Koninkrijk. Wij nemen de grootste zorg om je vracht veilig en zonder oponthoud bij je klant af te leveren, ongeacht de bestemming. Onze trailers kunnen in Engeland, Wales, Schotland en Noord-Ierland je vracht ophalen en afleveren naar jouw wensen.

Wij bieden je:

 • dagelijkse vertrekken tussen het Verenigd Koninkrijk en Europa;

 • lokale distributie- en ophaaldiensten;

 • real-time tracking van al je zendingen; ook bij groupage;

 • efficiënte boekingen online, per e-mail, via EDI of API en telefonisch;

 • inklaring in het Verenigd Koninkrijk en de Europese Economische Ruimte;

 • ervaren operationeel en douane team;

 • persoonlijke klantenservice;

Groupage van en naar het Verenigd Koninkrijk

Alle stukgoed zendingen met een gewicht tot 2.500 kg worden door ons opgehaald of geleverd in de regio's Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Groupage zendingen kunnen dagelijks worden opgehaald of bezorgd, zijn tussen de 1 en 4 dagen onderweg tussen Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Deelladingen (LTL) van en naar het Verenigd Koninkrijk

We bieden direct leveringen en terminal leveringen voor deelladingen (LTL) met een gewicht van meer dan 2.500 kg in het gehele Verenigd Koninkrijk. Met korte transittijden tussen de 1 tot 3 dagen is je vracht altijd snel op zijn bestemming. Bij deelladingen zijn speciale ophaal- en bezorgopties beschikbaar in overleg.

Volledige vrachtwagenladingen (FTL) van en naar het Verenigd Koninkrijk

ColliCare Logistics verzorgt volledige vrachtwagenladingen (FTL) van en naar het Verenigd Koninkrijk. Ons toegewijde team is ervaren in het organiseren van zorgenvrije ritten voor je vracht, inclusief de afhandeling van het verplichte papierwerk dat betrokken is bij het importeren en exporteren van goederen in het Verenigd Koninkrijk. Volle vrachtwagens kunnen dagelijks vertrekken, en zijn ongeveer 1 tot 2 dagen onderweg.

cci-0457.jpg

Onze aanvullende diensten voor het Verenigd Koninkrijk zijn:

 • vervoer van gevaarlijke goederen / ADR geclassificeerde stoffen;

 • vervoer van hoogwaardige lading;

 • project cargo, bulk en break-bulk lading;

Transporttijden van en naar het Verenigd Koninkrijk

 • volledige ladingen (FTL): 1 tot 2 dagen, dagelijkse vertrekken;

 • deelladingen (LTL): tussen 1 en 3 dagen, dagelijkse vertrekken;

 • groupage: 1 tot 4 dagen, dagelijkse vertrekken;

Vrachttarieven voor wegtransport van en naar het Verenigd Koninkrijk

Wil je weten wat vracht over de weg van en naar het Verenigd Koninkrijk kost? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij ColliCare Logistics, wij helpen je graag bij het vinden van de beste logistieke oplossing voor jouw vracht.

Meer informatie over het Verenigd Koninkrijk: