Wanneer je zaken doet met bedrijven in het Verenigd Koninkrijk, moet je sinds de Brexit zorgen voor het douaneproces. Deze douanezaken kunnen echter complex en ingewikkeld zijn door de vele systemen en regels. Vertrouw daarom ons ervaren douaneteam voor het verzorgen van je douanedocumentatie om problemen tijdens het vervoer van jouw goederen te voorkomen. 

Wij hebben onze eigen douane afdeling in Nederland en een uitgebreid partnernetwerk in het Verenigd Koninkrijk voor inklaring/uitklaring. Door onze logistieke diensten te combineren met onze inklaringsdiensten kunnen wij het transport van uw goederen van A naar B verzorgen, en alles wat daarbij komt kijken.

Voorkom vertragingen met je zendingen

De regelgeving rondom het inklaringsproces en uitklaringsproces in het Verenigd Koninkrijk zijn redelijk strict. Zonder de juiste papieren mogen zendingen het land niet in. Daarom is het voor jou en jouw klanten van cruciaal belang dat alle douanedocumenten met de grootste precisie worden afgehandeld. Laat ons Customs & Compliance team zorgen voor het douane proces van je zendingen bij ons! Zij werken nauw samen met onze operationele teams om ervoor te zorgen dat je zending probleemloos het Verenigd Koninkrijk binnenkomt of verlaat.

Allard Stuivenberg

Allard Stuivenberg

Teamleader Customs & Compliance
Ties Koning

Ties Koning

Customs & Compliance

Bekijk onze transportdiensten voor het Verenigd Koninkrijk: