ColliCare Logistics is een frisse logistieke dienstverlener met een compleet palet aan logistieke producten in de shipping (short- en deepsea), forwarding, opslag en distributie. Een internationale organisatie van Noorse origine met kantoren in inmiddels 11 landen, binnen en buiten Europa.

Onze focus ligt op het creëren van nieuwe verfrissende oplossingen binnen de logistieke keten vanaf producent tot geleverd bij de consument. De kracht van ColliCare ligt voornamelijk in onze medewerkers met hun ervaring en competenties.

Voor onze vestiging in Maassluis zijn wij op zoek naar een gedreven professional in de logistiek en transport met een bewezen sales track record

Voel jij je als een vis in het water in de wereld van logistiek en transport en heb je hierin al de nodige sales- en accountmanagementervaring opgedaan? Dan ben jij misschien wel degene die ons gaat helpen om, in een sterk concurrerende markt, onze ambitieuze groeiambities te realiseren.

Je gaat een actieve rol spelen in de commerciële ontwikkeling van het bedrijf en bijdragen aan innovatieve ideeën voor de ontwikkeling van Collicare Logistics binnen (en buiten) Europa.

Je hebt een groot netwerk die je kunt aanspreken om nauwe relaties aan te gaan met bestaande en nieuwe belangrijke klanten, zodat alle potentiële zakelijke kansen worden verkend.

Verder ga je je bezighouden met de verdere inrichting van onze Salesafdeling. Je adviseert op zowel strategisch als operationeel niveau en onderzoekt welke dienstverlening aansluit bij de totaaloplossing van de klant. Samen met de commerciële directeur zorg je ervoor dat we onze groeiambities gaan realiseren. Ben jij er klaar voor? Dan gaan we graag het gesprek met jou aan.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten, neem dan contact op met Frits Potze, Managing Director Netherlands, 088-2009922 of +31650732440.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Frits Potze

Frits Potze

Managing Director Netherlands

Informatie over de locatie

Contact Frits Potze
Telefoon 088 - 2009922
Functie titel Sales Professional
Deadline N/A
Werklocatie Maassluis
Toewijzing

Vertel een vriend

Solliciteren

Vul het onderstaand formulier in en voeg je cv en sollicitatie toe.